Srpski četvrtak: Nole dvaput, veslači i džudista idu na medalju, boks, pištolj i kolektivni sportovi

28.07.2021

14:34 >> 21:06

0

Idemo po nove radosti

Srpski četvrtak: Nole dvaput, veslači i džudista idu na medalju, boks, pištolj i kolektivni sportovi
Copyright Srpske odbojkašice u Tokiju/Tanjug/AP Photo/Frank Augstein)

Novi dan, novi izazovi, nadamo se i nove sjajne vesti sa Olimpijskih igara.

Srbi takmičenje počinju u dva sata posle ponoći kada su na programu kvalifikacije u discipini 25 metara pištolj, a plasman u finale tražiće Zorana Arunović i Jasmina Milovanović.

Razlog, baš dobar razlog za buđenje ili nespavanje do tog doba (ako zbog strelkinja ne ostanete budni), imaćemo u finalnoj trci veslača. Miloš Vaasić i Martin Mačković, momci koji su zbog karantina propustili dve, možda i najvažnije, nedelje treninga, na stazu će u 02.18. Imajući u vidu sve okolnosti i finale je veliki uspeh, ali može se očekivati i nešto više.

TANJUG/AP Photo/Frank Franklin II

Veslačica Jovana Arsić nastupiće u C finalu od 05.00, a pohod ka medalji oko 06.30 počinje džudista Aleksandar Kukolj. U 06.39 u ring će Nina Radovanović koja boksuje sa Ornelom Haviarimane i favorit je za pobedu.

Odbojkašice za protivnice imaju Kenijke od 07.20, tri sata kasnije počinje duel košarkašica Srbije i Španije, a vaterpolisti će u bazen sa Australijancima u 12.50.

Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky/

Novak Đoković će u singlu igrati oko 10.00 sa Keijem Nišikorijem, a u miksu sa Ninom Stojanović na teren bi trebalo da izađe posle 13 časova.

Pročitaje još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike