Haos u Bajernu - Tuhel navodno nikad nije razgovarao sa jednim svojim igračem!

18.03.2024

18:58

0

Autor: P.K.

Kako je to moguće - dovedeš igrača i ne obaviš razgovor sa njim?

Haos u Bajernu - Tuhel navodno nikad nije razgovarao sa jednim svojim igračem!
Tomas Tuhel - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Raniji dolazak Brajana Saragose u Bajern Minhen trebalo je da donese širini i dubinu napadu Tomasa Tuhela i da unese novu opasnost.

Posebno posle povrede Serža Gnabrija, ubrzan je njegov transfer. On je dogovoren za leto, ali je Bajern iskeširao još pet miliona evra da dođe šest meseci ranije i oživi napad Bavaraca.

Tako je bar trebalo da bude, ali se to nije desilo. Saragosa ima problema sa prilagođavanjem na život u Nemačkoj zbog jezičke barijere, a ni situacija na terenu nije mnogo bolja. Nastupio je u samo dva meča, ukupno 35 minuta. Prošlog vikenda protiv Darmštata nije čak bio ni u sastavu za utakmicu.

Pa, šta se dešava? Pomalo neverovatne stvari, ako je verovati Špancima.

Prema izveštaju reportera El Čiringita Markosa Benita, koji je blizak sa Saragosinim okruženjem, Tuhel nije ni hteo Saragosu u januaru, a, pazite sad, od kad je igrač došao nije čak ni razgovarao sa Saragosom!

Profimedia
 

Zašto?

Brajan Saragosa svakodnevno uči nemački i engleski kako bi ubrzao svoju integraciju u Nemačkoj. Igrač dobro trenira i ima poverenje odgovornih lica. 

Ali, kada se vidi kako je Saragosa korišćen, nije teško zamisliti da Tuhel nije želeo da Španac stigne u januaru. Ipak, izuzetno je čudno da trener uopšte nije razgovarao sa igračem otkako je sleteo u Nemačku, da se blago izrazimo.

Koliko god da se Tuhel ove sezone otuđio od nekih igrača, čak je i za ponekad grubog čoveka kao što je on ovo teško poverovati, ali Čiringito ne daje lažne vesti.

A i od Bajerna ništa ne čudi ove sezone, jer je sa Tuhelom na dobrom putu da prekine 11-godišnju dominaciju i ostane bez titule.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike