Izbačen iz tima Ferencvaroša? Evo šta kaže bivši napadač Zvezde!

18.03.2024

13:23

0

Autor: D. N.

Ranije se oglasio i klub na čijoj je klupi Dejan Stanković

Izbačen iz tima Ferencvaroša? Evo šta kaže bivši napadač Zvezde!
Copyright MN Press

Aleksandar Pešić je odstranjen iz tima Ferencvaroša, preneli su vest mediji u Mađarskoj. Nezvanično, došlo je do sukoba sa kapitenom tima, ali se ne zna o kojoj vrsti sukoba je reč.

Oglasio se i PR tim "Fradija" u kojem je donekle objašnjena situacija. 

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - stoji u objavi.

Ali, posle svega oglasio se i Pešić.

- Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili.

Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala - poručio je nekadašnji napadač Crvene zvezde za Informer.

Tim Dejana Stankovića je trenutno na prvom mestu tabele šampionata Mađarske, sa dva boda više od Paksa, ali i sa mečom manje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike