Izbačen iz tima Ferencvaroša? Evo šta kaže bivši napadač Zvezde!

18.03.2024 | 13:23

Autor: D. N.

Ranije se oglasio i klub na čijoj je klupi Dejan Stanković

Copyright MN Press

Aleksandar Pešić je odstranjen iz tima Ferencvaroša, preneli su vest mediji u Mađarskoj. Nezvanično, došlo je do sukoba sa kapitenom tima, ali se ne zna o kojoj vrsti sukoba je reč.

Oglasio se i PR tim "Fradija" u kojem je donekle objašnjena situacija. 

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - stoji u objavi.

Ali, posle svega oglasio se i Pešić.

- Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili.

Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala - poručio je nekadašnji napadač Crvene zvezde za Informer.

Tim Dejana Stankovića je trenutno na prvom mestu tabele šampionata Mađarske, sa dva boda više od Paksa, ali i sa mečom manje.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam