Zvezdi Reala teško pale Mijatove kritike: Ne razumem kako neko takav može to da radi!

07.03.2024

18:55

0

Autor: A. Š.

Vinisijus Žunior se, navodno, požalio bliskim osobama u klubu pošto je pročitao reči nekadašnjeg asa Partizana i madridskog velikana

Zvezdi Reala teško pale Mijatove kritike: Ne razumem kako neko takav može to da radi!
Vinisijus Žunior - Copyright Profimedia/Guillermo Martinez/SOPA Images

Reč Predraga Mijatovića i te kako se poštuje u fudbalskom svetu. Pogotovo u Španiji i posebno kada se povede priča o madridskom Realu.

Nekadašnji reprezentativni napadač svoje ime je zlatnim slovima upisao u almanahe madridskog velikana kada je 1998. godine postigao gol kojim je „kralja“ vratio na evropski tron posle više od tri decenije posta. Godinama kasnije bio je i prvi čovek sportskog sektora Reala i kao takav i te kako je pozvan da javnosti pruži na uvid svoja razmišljanja o aktuelnostima vezanima za lidera Primere.

Real je sinoć, teže nego što su mnogi očekivali, protiv Lajpciga overio mesto u četvrtfinalu Lige šampiona. Iako su u Madrid došli sa golom minusa, fudbaleri nemačkog kluba i te kako su terali tribine „Bernabeua“ da strepe za konačan epilog dvomeča, a jedan od presudnih momenata meča mogao je da se odigra pri rezultatu 0:0 u uvodu drugog poluvremena, kada je Vinisijus Žunior bespotrebno ušao u prekomerni kontakt sa rivalskim fudbalerom posle kojeg je mogao da dobije i direktan crveni karton.

Srećom po Madriđane nije, ali Mijatović nije zaboravio taj detalj pa je u komentaru utakmice, između ostalog, naglasio kako dres Reala ne trpi takvo ponašanje uz još nekoliko izgovorenih kritika na račun Brazilca.

Donekle i očekivano, brzonogom ofanzivcu takva retorika nekadašnjeg asa nije prijala, „braneći se“ da je uglavnom na meti protivničkih igrača te da mu je teško da bude fokusiran samo na fudbal kada ga stalno udaraju. Međutim, ono što je Vinija dodatno pogodilo jeste što su izuzetno kritičke reči došle od strane legende Reala, čija reč i te kako ima težinu među navijačima „kraljevskog kluba“.

- Ne razumem kako neko takav, kao bivši igrač Reala, može da kritikuje nekoga ko sada igra u Realu i daje sve za dres tog kluba - navodno je Vinisijus rekao bliskim osobama u klubu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike