Zvezda i Partizan prevršili meru! Inspektor FSS podneo prijave protiv večitih!

28.02.2024 | 21:51

Dva najveća srpska kluba biće na tapetu disciplinaca FSS na narednoj sednici

Copyright MN Press

Srpski klupski fudbal vraća se „starim dobrim navikama“. Posle nekoliko sezona prividnog mira koji je donela potpuna dominacija Crvene zvezde u šampionskoj trci, ovosezonski, za mnoge iznenađujući, povratak Partizana u ravnopravnu borbu za nacionalni tron vratio je na velika vrata i dobri stari rat saopštenjima dva najveća srpska kluba.

Kako sezona odmiče nervoza na Topčiderskom brdu je sve veća, a trenutnu kulminaciju je doživela prošlog vikenda kada su crno-beli slavili u Surdulici, a crveno-beli na Marakani protiv Čukaričkog.

Koliko su daleko otišli čelnici beogradskih večitih rivala govori i to što je protiv oba kluba podneta prijava. Kako saznaje „Telegraf“, inspektor FSS-a Miroslav Sever odlučio je da presavije tabak i Disciplinskoj komisiji nacionalne kuće fudbala prijavi Crvenu zvezdu i Partizan zbog kršenja pravilnika i zabrane komentarisanja sudijskih odluka.

Sve ovo dolazi u predvečerje najveće utakmice srpskog fudbala, koja će posle dužeg vremena ponovo imati značaj veći od pukog prestiža. Podsetimo, Zvezda će 9. marta na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Partizan u 172. večitom derbiju.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Telegraf