Javor mora da počne da pobeđuje, traže se prvi bodovi u nastavku Superlige!

25.02.2024

00:44

0

Autor: G. F.

Trener tima iz Ivanjice optimista pred duel sa Radničkim iz Kragujevca

Javor mora da počne da pobeđuje, traže se prvi bodovi u nastavku Superlige!
Ćurčić i Milović na klupi Javora - Copyright MN Press

Veoma zanimljiv duel 22. kola Superlige igraju u Ivanjici Javor i Radnički 1923 od 14.00.

Domaćima je ova utakmica veoma bitna, toliko da su omogućili besplatan ulaz na tribine, kako bi uz što veću podršku prekinuo niz poraza.

 

 

Nije tim trenera Radovana Ćurčića osvojio ni bod u prva dva meča nastavka Superlige, rezultatska kriza traje još od kraja jesenjeg dela šampionata, ali je šef struke ipak optimista pred meč sa Kragujevčanima.

- Ušli smo rezultastski slabo, dva poraza, bez bodova, ali smo imali dve teške utakmice protiv Partizana i Radničkog iz Niša. Možda smo sa te strane psihički opterećeni jer želimo bodove - rekao je Ćurčić, pa nastavio:

- S druge strane sam izuzetno zadovoljan onim što smo pružili u te dve utakmice. Mislim da je ekipa napredovala u odnosu na jesenas, da smo agresivniji i taktički disciplinovaniji. Imamo problem sa završnom trećinom terena.

Ćurčić je objasnio ida je promena u igračkom kadru ostavila traga na igru ekipe.

- Otišla su dva igrača, došli su neki novi, neuigrani smo, još se tražimo. Protivnik nam dolazi u dobrom momentu sa tri pobede zaredom. Radnički je ekipa koja u svaku utakmicu ulazi sa mnogo energije, a sada i rasterećena i psihološki moćna. Međutim, mi se ne plašimo nikoga, ni u jednoj utakmici se nismo plašili, pa nećemo ni sad.

Kada je reč o očekivanjima od same utakmice Ćurčić je precizan.

- Očekujem da ćemo se dobro suprotstaviti Radničkom i da će sada tas na vagi presuditi u našu korist, mislim da smo to zaslužili odnosom i ponašanjem. Veliki rad će sigurno doneti rezultat. Nije biti ili ne biti utakmica, to stalno govorim igračima. Biće još mnogo utakmica do kraja sezone, biće velika borba. Moramo da napredujemo iz utakmice u utakmicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike