Ne možete da zamislite kroz šta prolazim! Barsino dete gleda u oči kraju karijere: Možda se nikada neću oporaviti!

21.02.2024

19:59

0

Autor: A. Š.

Đerar Deulofeu već više od godinu dana ne može da se vrati na teren i priznaje da je spreman na penzionerske dane

Ne možete da zamislite kroz šta prolazim! Barsino dete gleda u oči kraju karijere: Možda se nikada neću oporaviti!
Đerar Deulofeu - Copyright Profimedia

Prošao je Đerar Deulofeu kroz čuvenu „La Masiju“ ali u dresu Barselone nikada nije dobio pravu šansu. Ime je napravio u kolevci fudbala, noseći opremu Evertona i Votforda, a kada je sve trebalo da naplati prelaskom u Totenhem za vreme Antonija Konetea doživeo je povredu kolena zbog koje nije kročio na teren već više od godinu dana (13 meseci).

Očigledno veoma neugodnu, s obzirom da je španski ofanzivac nešto manje od mesec dana pre 30. rođendana spreman na najgori scenario za svakog profesionalnog sportistu – kraj karijere kad mu vreme nije.

- Već nekoliko meseci znam da možda više neću igrati. Dugo već ne mogu da radim ono što volim, nisam igrao više od godinu dana. Ne mogu mnogo da kažem, imam dogovor sa klubom, ali prolazim kroz iskušenje. Ne možete da zamislite kroz šta prolazim – rekao je povremeni reprezentativac Španije.

Priznao je Deulofeu da na sve načine pokušava da se oporavi, ali i da se priprema za ono što čime bi mogao da se bavi posle profesionalnog igranja fudbala.

- Prihvatio sam ideju da se možda nikada neću oporaviti. Imao sam povredu 2020. godine, koleno mi je bilo veoma oštećeno, ali sam uspeo da se oporavim. Potom sam se ponovo povredio, treći put, i bilo je komplikacija. Samo ću reći da je to pravo iskušenje, ne možete da zamislite šta mi se dešava – istakao je Đerar Deulofeu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike