Zašto, bre, Luka?! Jović ošamario rivala na utakmici, dobio crveni karton! (VIDEO)

18.02.2024

22:31

1

Autor: P.K.

Potpuno nepotreban i suvišan crveni karton, taman kad je zaigrao dobro

Zašto, bre, Luka?! Jović ošamario rivala na utakmici, dobio crveni karton! (VIDEO)
Jović dobio crveni karton - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Auh, koliko je ovo bilo nepotrebno! Luka Jović je taman zaigrao dobro u Milanu, dobio podršku svih, počeo da navlači i simpatije, a onda je protiv Monce ošamario rivala i dobio crveni karton!

Da stvari budu gore, sve to se dešavalo u utakmici u kojoj je Jović bio starter posle dva i po meseca i to u trenutku kad je njegov tim na gostovanju gubio.

Tokom jedne akcije, došlo je do uobičajene fudbalske provokacije, jedan od igrača Monce je gurnuo Jovića da bi ga usporio na početku kontre, a Jović je odgovorio šamarčinom!

Naravno, Armando Ico je jedva dočekao, pao je kao pokošen i počeo da se previja. Sudija Andrea Kolombo mu je pokazao žuti karton, ali je dobio signal iz VAR sobe.

Pogledao je snimak i na njemu se jasno vidi da Jović udara rivala. Sad, da li je to bila namera ili je samo hteo da mu skloni ruke, nije bitno, jasno je da je ta ruka završila na licu Ica, što je nasilničko ponašanje.

Pogledajte:

Ako vam je verovatno promaklo, iz drugog ugla se bolje vidi:

Ovakve stvari mogu da samo da prođu, ali mogu i da skupo koštaju, a znamo kako je turbulentna karijera Luke Jovića u poslednje četiri i po godine…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike