Šampion Kipra naciljao Srbina: Nekada su vodili Partizan do titule, sada bi mogli i Omoniju

04.08.2021

17:38

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni vezista mogao bi uskoro da promeni sredinu

Šampion Kipra naciljao Srbina: Nekada su vodili Partizan do titule, sada bi mogli i Omoniju
Copyright Saša Marković i Marko Šćepović foto: MN Press

Od početka letnjeg prelaznog roka Kiprani sele Sašu Markovića iz Apolona, a to bi uskoro moglo i da se dogodi, ali u transferu koji je malo ko očekivao.

Kako pišu tamnošnji mediji, nekadašnji vezista Partizana mogao bi do kraja prelaznog roka da zaduži opremu kiparskog šampiona Omonije.

Sjajni norveški stručnjak Hening Berg sa saradnicima već neko vreme razmatra potencijalna pojačanja u veznom redu, a iskusni srpski vezista je označen kao idealno rešenje, ukoliko se rukovodstvo i sportski sektor Omonije odluče da novajliju angažuju iz kiparskog šampionata.

Ono što bi moglo da pokvari posao jeste činjenica da Marković ima važeći ugovor s Apolonom, koji je na snazi do kraja sezone pred nama. Cena srpskog veziste, prema specijalizovanom portalu „Transfermarket“ iznosi 750.000 evra, i malo je verovatno da je Omonija spremna da izdvoji, čak i približnu sumu za fudbalera čiji ugovor ističe za godinu dana, pa ostaje da se vidi da li će tri strane, ukoliko se uđe u konkretnu priču, moći da pronađu zajedničko rešenje.

Podsetimo, dres Omonije već nosi još jedan bivši fudbaler Partizana Marko Šćepović, koji je bio jedan od najzaslužniji što se velikan iz Nikozije vratio na nacionalni tron u minuloj sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike