Haos na Kipru! Zvezdin meč prekinut, Bugari posle tuče hteli da nastave, ali je Milojević presekao! (VIDEO)

01.02.2024 | 17:31

Autor: D. N.

Svemu je prethodio nesportski potez Barbose, a uletanje obe klupe na teren bila je samo najava svega što će da se desi

Copyright Printscreen/TV Arena sport

Test utakmica Crvene zvezde i Boteva je prekinuta sredinom drugog poluvremena zbog sukoba Uroša Spajića i Barbose. Tačnije, igrač bugarskog tima je udario Spajića posle jednog duela. Usledilo je koškanje, u kojem su učestvovali igrači oba tima.

Kada se situacija smirila, Vladan Milojević je odlučio da povuče ekipu sa terena. Tako da poslednji test crveno-belih nije odigran do kraja.

- Meč je prekinut pri rezultatu 2:1 u 67. minutu, s obzirom da je posle jednog sukoba na terenu odlučeno da se utakmica ne nastavlja kako ne bi došlo do dalje eskalacije - navedeno je između ostalog u izveštaju na sajtu crveno-belih.

Inače, pomenutom sukobu prethodilo je nekoliko duela pomenutih fudbalera, koji su očigledno podigli tenziju na maksimalan nivo. I kao što je rečeno, sve je kulminiralo u 67. minutu.

Pogledajte i šta se desilo uoči samog prekida.

U trenutku prekida, Zvezda je vodila sa 2:1, zahvaljujući golovima Šerifa Ndiajea u 8. i 43. minutu, a asistenciju je upisao Srđan Mijailović. Gol za Botev, za 1:1 upravo je dao Barbosa u 37. minutu.

Kada je reč o postavi crveno-belih, startna je izgledala ovako: Popović, Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević, Mijailović, Kanga, Šljivić, Bukari, Olanjinka i Ndiaje. U nastavku su šansu dobili još i Nikolić i Knežević (umesto Radojevića i Šljivića), ali se nisu baš naigrali.

Crveno-beli večeras kreću ka Beogradu, a prvi meč u nastavku sezone zakazan je za 10. februar, protiv Voždovca koji je danas ostao bez trenera.

Zanimljivo je da ni Partizan nije danas odigrao svoj test meč, ali u slučaju crno-belih povod je bio natopljen teren.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam