Igrač kola u Superligi objašnjava za 24sedam zašto slavi golove kao Mesi i kako se njegov brat vratio fudbalu i pošto je izgubio bubreg (video)

18.12.2020

10:53 >> 22:36

0

Autor: Milan Nastić

Miljan Vukadninović je obeležio poslednje kolo jesenjeg dela fudbalskog šampionata Srbije

Igrač kola u Superligi objašnjava za 24sedam zašto slavi golove kao Mesi i kako se njegov brat vratio fudbalu i pošto je izgubio bubreg  (video)
Copyright MN Press

Lepšu tačku na jesen Miljan Vukadinović nije mogao da zamisli. Krilo Vojvodine, proglašen je za najboljeg igrača poslednjeg kola ovog dela Superlige pošto je postigao oba gola i doneo “staroj dami” iz “srpske Atine” pobedu u gradskom derbiju protiv Proletera. I to kao adut sa klupe.

Mogao je i do “het-trika”, ali mu je gol poništen u poslednjim trenucima meča.

– Naravno da nije mogao lepši kraj jesenjeg dela. Pobedili smo gradskog rivala, ostali u trci za drugo mesto sa Partizanom, postigao sam dva gola i opravadao poverenje koje mi je dao trener Nenad Lalatović. Naravno da se lepo osećaš kad odlučiš pobednika i kad dobiješ takvo priznanje da si igrač kola. Ali, ovo ništa ne bi bilo da nije bilo mojih saigrača, tako da mogu da kažem da je ovo timska pobeda – počeo je razgovor za 24sedam Miljan Vukadinović.

Profimedia/Burak Akbulut / Anadolu Agency

Svi su primetili da se raduje kao Lionel Mesi, skida dres, ali vezni igrač ističe da to nema veze sa njim i da je to  slučajnost.

– Svi su počeli malo da se šale na taj račun, kako kopiram Mesija. Ali, to stvarno nema veze sa njim, to je moj stil radovanja kad postignem pogodak, i pred duel sa Proleterom obećao sam sebi, ako postignem pogodak, skinuću dres. To se i dogodilo. Naravno, Mesi je neverovatan igrač, poštujem ga, ali ne mogu da kažem da mi je idol. Kao i Ronaldo, oni su mađioničari na lopti i to su vanserijski fudbaleri.

Pročitajte još

On se osvrnuo i na finansijske probleme koje igrači Vojvodine imaju poslednjih meseci, napominjući da se izuzetno zahvaljuje treneru Nenadu Lalatoviću, koji se toliko borio za njih.

Dobili smo deo, i obećano je da će nas isplatiti do kraja decembra, tako da se po tom pitanju dešavaju pozitivne stvari. Velika zahvalnost pripada treneru Lalatovića, koji se toliko borio i bori za nas, i da nije bilo njega, ko zna kako bi se razvijala situacija – istakao je Vukadinović.

Vezni igrač Vojvodine od danas je na odmoru i početak priprema se očekuje 3. januara.

Nemamo dužu pauzu, što i nije loše, jer mi se igrači brzo ulenjimo, ovako nekih desetak dana je taman dovoljno da se odmorimo i napunimo baterije za pripreme. Ovaj period biću što više sa porodicom, jer sam pre šest meseci postao drugi put tata, i želim što više vremena da provedem sa njima. Trener Lalatović je zakazao prozivku 3. januara, ali vidim da se pojavila vest da su neki klubovi zaintersovani za njega, tako da će od toga mnogo zavisiti.

 

Vukadin Vukadinović Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Miljan Vukadinović pričao je i o svom rođenom bratu Vukadina koji je pri osam godina ostao bez bubrega, ali i danas je aktivan igrač i nastupa za češke Teplice.

– To mu se desilo pre osam godina u jednom duelu u češkom prvenstvu. Nije igrao jedan period, ali opet se vratio fudbalu, iako su dokotori insistirali da prestane sa aktivnim igranje i da može sebi da iskoplikuje situaciju. Hvala Bogu, sve je, za sada, kako treba – zaključio je Vukadinović za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike