Da "Marakana" bude crveno-bela: Zvezda zove navijače i časti klince

06.08.2021

07:14 >> 07:50

0

Utakmica će početi u 20 časova

Da "Marakana" bude crveno-bela: Zvezda zove navijače i časti klince
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Napredak u utakmici 4. kola Superlige Srbije. Duel sa Kruševljanima dolazi između dva evropska duela, sa Šerifom u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

U utorak na stadionu “Rajko Mitić” bilo je 24.433 gledalaca, a u Ljutice Bogdana žele da se trend dobre posete nastavi. Zbog toga su putem društvenih mreža pozvali navijače da dođu u što većem broju, ali i da ponesu obeležja u bojama kluba.

– Da “Marakana” bude cela crveno-bela. Budite i vi deo spektakla – ponesite balone, papiriće, obeležja u Zvezdinim bojama… – poruka je na instagram-profilu prvaka Srbije.

Utakmica će početi u 20 časova, a za decu do 14 godina obezbeđen je besplatan ulaz.

– U znak zahvalnosti na ogromnoj podršci, FK Crvena zvezda je omogućio besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu sa Napretkom. Svaka punoletna osoba će uz kupljenu kartu za sektor 6 na istoku i sektor 6 na zapadu moći besplatno da uvede do petoro dece – navedeno je na sajtu.

Posle duela sa Napretkom, Zvezdu u utorak (19.00) očekuje i revanš trećeg kola kvalifikacija sa Šerifom, u Moldaviji. Pre tri dana bilo je 1:1.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike