Stanković prezadovoljan: Ne može svaki put da bude 5:0, ritam je paklen i zahteva kalkulisanje

06.08.2021

20:23 >> 20:34

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde pohvalio igrače za pristup

Stanković prezadovoljan: Ne može svaki put da bude 5:0, ritam je paklen i zahteva kalkulisanje
Copyright Dejan Stanković foto: MN Press

Crvena zvezda je „kupila mir“ pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Između dva meča sa Šerifom, a pred put u Tiraspolj, izabranici Dejana Stankovića savladali su na stadionu „Rajko Mitić“ Napredak 1:0.

Iako kombinovani tim srpskog prvaka nije blistao, strateg kluba iz Ljutice Bogdana istakao je, za TV „Arena sport“ posle meča, da je prezadovoljan pristupom i ispunjenim zahtevima.

– Ne mogu sve utakmice da se dobijaju 5:0. Momci su insistirali na ofanzivi, imali smo šanse, dok je rival uspeo samo jednom da zapreti. Raduje što mogu da računam na 25 igrača, a ne samo na 11. Pobeda nosi tri boda, bilo da je 1:0 ili 5:0 – kazao je Stanković i dodao:

– Idemo dalje, tempo je veoma visok, nema vremena da se radi i sve se svodi na ritam oporavak, igra, oporavak, igra…. Ritam je paklen i zahteva kalkulisanje, ko da igra, a koga da odmorimo. Pritisak postioji, svaka utakmiica je važna, fokusirani smo na rezultat, ako se otvori utakmica odlično, ako ne, i 1:0 donosi tri boda – kazao je Dejan Stanković.

Zadovoljan je posle duela mogao da bude i iskusni stručnjak Kruševljana Milan Đuričić.

Pročitajte još

Nesdostajala nam je duža klupa, igrači da donesu svežinu. Moralli smo da pružimo šansu našoj deci. Zameram igračima što nismo igrali još više u drugom poluvremenu, ali pokazil smo da ovo nije Npredak iz prethodne sezone, da smo mlađi, ofanzivniji. Primili smo gol na kvalitet, ne mogu da kažem iz greške. Nismo očekivali mnogo, ali smo se ipak nadali malo – rekao je Đuričić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike