Čukarički hoće pobedom da zatvori polusezonu, Jovanović realan: Mladost je jedno od najprijatnijih iznenađenja!

22.12.2023 | 06:46

Autor: G. F.

Meč odloženog 9. kola Superlige igraju timovi koje deli samo bod na tabeli

Copyright MN Press

Još tri utakmice odloženog 9. kola ostale su da bi se kompletirao jesenji deo Superlige.

Prva u današnjem programu je duel 6. i 8. ekipe na tabeli - Čukaričkog i Mladosti iz Lučana, timova koje samo bod deli u dosadašnjem delu prvenstva.

Pred važnu utakmicu (14.00) na Banovom brdu svoja očekivanja izneo je jedan od najiskusnijih igrača domaćeg tima Vukašin Jovanović.

- Mladost je jedno od najprijatnijih iznenađenja u Super ligi ove sezone. Opet, kad pogledate sastav Mladosti, to i nije toliko iznenađenje. Verovatno su i najiskusnija ekipa u šampionatu, sa prekaljenim pojedincima, uvek spremnim da jednim potezom preokrenu meč i kad timu ne ide najbolje. U gornjoj su polovini tabele, sasvim zasluženo. Doduše, i oni su vezali dva poraza, ali to zaista ne mora ništa da znači - rekao je Jovanović za zvanični sajt kluba, pa poručio da Čukarički mora da osvoji sva tri boda u ovom susretu:

- Nemamo mnogo izbora protiv Mladosti, moramo da idemo na pobedu, da probamo da sa tri boda zaokružimo ovu polusezonu, koja nije bila baš najbolja po nas. A potom da se spremimo tokom pauze i da pravi Čukarički gledamo na proleće. Siguran sam da ova ekipa ima ogroman potencijal i da će biti daleko bolja u drugom delu šampionata. Mnogo će nam značiti i igrači koji se vraćaju iz povreda. Napredovali smo kroz evropske mečeve, videlo se to iz utakmice u utakmicu, bili smo sve bolji i bolji. Ali, za sada razmišljamo samo o meču protiv Mladosti, koji će biti izuzetno težak!

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam