Crna Gora ostala bez selektora! Malo je i Srbija "kriva" za raskid!

08.12.2023

15:29

0

Autor: G. F.

Miodrag Mijo Radulović odlučio da ne produži ugovor

Crna Gora ostala bez selektora! Malo je i Srbija "kriva" za raskid!
Miodrag Radulović - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ostala je bez selektora pošto je Miodrag Mijo Radulović doneo odluku da ne produži ugovor sa tamošnjim Savezom.

Radulović je na klupi bio pune tri godine, a može se reći da je na njegovu ostavku uticala i naša reprezentacija koja je bila bolja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Obaveštavam cenjenu sportsku javnost da sam nakon dugog i konstruktivnog razgovora o dosadašnjem učinku reprezentacije i mogućem produžetku saradnje, sa rukovodstvom Fudbalskog saveza doneo zajedničku odluku da istekom aktuelnog ugovora prestaje moj angažman na mestu selektora seniorske reprezentacije Crne Gore - rekao je Radulović i dodao:

- Nakon tri godine rada na poziciji koja ima posebno mesto u mom srcu i mojoj karijeri, odlazim ponosan i uzdignute glave. Tokom vremena koje sam proveo kao selektor, reprezentacija Crne Gore je podmlađena, proširena je baza igrača, dobijena stabilnost, napravljen napredak u igri… Ponosan sam i na ostvarene rezultate, a pogotovo na nedavno završene kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima je naša selekcija bila najbliža plasmanu na veliko takmičenje još od baraž mečeva 2012. godine. Ponosan, iako je kod svih nas ostao žal što nismo uspjeli da plasmanom na EURO 2024 krunišemo sjajan zajednički rad.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike