Vratiće se Beograd! Počinje sezona za "romantičare", stigli novi fudbaleri, a ciljevi su visoki (VIDEO)

12.08.2021

16:32 >> 10:33

0

U uvodnom kolu protiv Leštana

Vratiće se Beograd! Počinje sezona za "romantičare", stigli novi fudbaleri, a ciljevi su visoki (VIDEO)
Copyright OFK Beograd

OFK Beograd će ovu sezonu otvoriti utakmicom sa Leštanima u prvom kolu Srpske lige Beograd.

U novu takmičarsku sezonu “romantičari” ulaze sa visokim ciljevima, ali i sa nekoliko novajlija.

– Na pragu smo nove sezone u koju OFK Beograd ulazi sa visokim ambicijama, što je i normalno za klub ovakvog renomea. Vođeni tim ambicijama pojačali smo i tim, na svim pozicijama. I sa starim stručnim štabom dočekujemo sezonu. Spremni smo i nadamo se da će OFK da se vrati na fudbalsku mapu Srbije, a to je ulazak u Prvu ligu Srbije – kazao je između ostalog predsednik Saša Stevanović.

 

Nova imena među “romantičarima” sa Karaburme su Marko Radman (došao iz Rume), koji je bio u mlađim kategorijama OFK Beograda, i Petar Ugrica (došao iz Sremčice, mlađe kategorije Čukaričkog). Potpisao je i Nenad Jovanović (FK Žarkovo), kao i Vuk Ranđić (Smederevo), koji igra na poziciji krilnog napadača i polušpica.

Stigli su i Luka Mrvić (mlađe kategorije Voždovca), Filip Gogić (Trajal), Filip Božić (ponikao u OFK Beogradu, stigao iz Grafičara), kao i Nemanja Zlatković, dugogodišnji fudbalski internacionalac, koji je došao iz Sloge iz Kraljeva.

O tome je govorio i šef struke Miodrag Anđelković.

– Pojačali smo se na svim pozicijama. Birali smo igrače, prvenstveno po karakteru. U ovoj ligi je mnogo značajno da postoji karakter. Sve smo spakovali kako treba. Odrađen je kako treba pripremni period. Prvo kolo dočekujemo spremni – kazao je Anđelković, uz poruku navijačima “vratiće se Beograd”.

pročitajte još:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike