Apel Delija: Dođite na stadion da nam igrači vide oči! One će im sve reći!

01.12.2023

16:16

0

Autor: D. P.

"Titula nam je sve"

Apel Delija: Dođite na stadion da nam igrači vide oči! One će im sve reći!
Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde prozvali su u novom saopštenju kompletnu ekipu i njenog trenera Baraka Bahara ističući da su nezadovoljni njihovim dosadašnjim odnosom prema grbu koji nose.

- Zalaganje igrača u prvenstvu, posebno trenera, moraće i te kako da se promeni i da prepoznamo makar i sada tu ekipu sa priprema i početka sezone, kojoj se predviđala velika budućnost i uspesi. Sada su svi na ispitu, koji neće biti smislen ukoliko ih bodri, ali istovremeno i ne pritiska ogromna Zvezdaška masa, na kojem god stadionu igrali - poručuju Delije u saoštenju.

Delije podsećaju sve, ako još ima nekog da mu nešto nije jasno, da je osvajanje titule od najvećeg značaja, posebno danas kada više nema priča o proleću u Evropi.

24sedam/Dušan Nikolić
Delije

- Navijači Zvezde hoće da vide tim koji se za početak bori, koji ne propušta šanse koje se ne propuštaju ni na malom fudbalu, hoćemo konačno da vidimo šta ovaj tim zna jer i pored Evrope iz koje smo ispali, nama je titula sve! I nikako nećemo dozvoliti da drugi klubovi budu ispred našeg, da se nastavi ovakav odnos prema grbu koji nose, prema klubu za koji igraju. Nastavljamo dalje, još jače, pa ako dođe do toga svi ćemo uživati, a možda i kritikovati, tražiti promene...

Najvernije pristalice traže i od pojedinaca da shvate šta je Zvezda, jer nije isto ako ih na svakom meču bude sedam, osam hiljada ili napune stadion.

- Na ovakvu stvar potrebno je odgovoriti reakcijom, a jedina ispravna u ovom trenutku je da se dođe masovno na svaku utakmicu i da ih, ako već ne znaju gde su došli, naučimo šta je Zvezda! Sa 7.000 ili 8.000 na stadionu koji prima 50.000, sigurno da neće moći da shvate zašto je bitno da se sada uzme titula, niti ako u subotu ne bude prepun stadion u Kruševcu. Neka nam vide oči, one će im sve reći. Samo da ih bude u hiljadama, da mogu da vide jednu ogromnu celinu za koju će znati šta misli kada pogledaju već sa 50 metara izlazeći iz svlačionica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike