Partizanovi procenti od Sadikove prodaje klize kroz prste

12.08.2021

15:52

0

Na pare od prodaje Nigerijca moraće još da se sačeka

Partizanovi procenti od Sadikove prodaje klize kroz prste
Copyright Profimedia

Ništa od Partizanovih miliona od Sadika, barem ovog leta! Kako vreme prolazi sve je izvesnije da će visoki Nigerijac ostati u Almeriji i narednu sezonu, iako se na kraju prošlog šampionata pisalo o velikom intresovanju iz španske Primere i klubova sa bogatog Zapada.

Cena je očigledno rasterala zaintresovane, jer Almerija nije želela da razgovor oko ponuda ispod 20 miliona evra, a kada bi narednih dana takva stigla, teško je verovati da bi španski drugoligaš pristao na nju, budući da malo vremena ostaje za dovođenje zamene.

Izgleda da se i Sadik pomirio sa tim da će i naredne sezone igrati u Segundi.

– Važno je fokusirati se na sadašnjost. Imam ugovor sa Almerijom i igraću ovde. Mislim da sam imao dobru sezona, napravio sam dobar korak u karijeri. Ali ono što sam želeo je ulazak u Primeru i to moramo pokušati ponovo.

Nigerijac koji je postigao 20 golova u prošlom šampionatu tvrdi da mu motivacija ne nedostaje:

– Osećamo se veoma motivisano nakon nekoliko nedelja veoma napornih treninga i spremni smo za početak. Uradili smo dobre testove u predsezoni, koji nam daju motivaciju za početak lige.

Na startu Almerija u ponedeljak igra svoj meč 1. kola protiv Kartahene u gostima.

– Sećam se terena u Kartaheni, jako je teško, izgubili smo 3:2 prošle sezone. Sada je drugačije, spremni smo da odigramo dobru utakmicu i osvojimo tri boda.

Almeriju je juče napustio Radosav Petrović koji je postao novi član Saragose. Zajedno sa Sadikom igraće i ove sezone Nikola Maraš.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike