Pregazio Čukarički, pa pričao o treneru Zvezde: Deki je doktor fudbala!

13.08.2021

08:23

0

Trener Hamarbija Miloš Milojević nahvalio stratega crveno-belih

Pregazio Čukarički, pa pričao o treneru Zvezde: Deki je doktor fudbala!
Copyright MILOS MILOJEVIC/MN press / vm

Fudbaleri Hamarbija očitali su lekciju Čukaričkom u revanš meču kvalifikacija z Ligu konferencija. Posle poraza od 3:1 u Beogradu, švedski tim je od kuće pregazio i ponizio našeg predstavnika u Evropi sa 5:1.

Trener Hamarbija Miloš Milojević sasvim logično bio je prezadovoljan zbog trijumfa, ali je deo obraćanja medijima odvojio i za trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Eliminacija crveno-belih od strane moldavskog Šerifa otvorila je mnoga pitanja, pa i to da li je Stanković dobro rešenje za klupu srpskog šampiona.

Dejan Stanković, MN Press

– Sad viču “Deki, Deki, Deki”, pa Deki je doktor fudbala. Kažem vam to ne zato što mi je drug. I da nije, zvao bih ga i rekao mu da nije. Treneri su mu bili najbolji ljudi na svetu, ima taktiku u malom prstu – rekao je Milojević, a prenosi Kurir.

– Nije samo to, mi smo prepotentni u svemu, prebacujemo krivicu i odgovornost. Isto Čukarički, mislim da je na dobrom putu, da je ovo korak napred u pravom smeru, da imaju dobru strategiju, organizaciju stručnog štaba. I Zvezda isto, od pet godina peti put će igrati Evropu, barem Konferenciju. A to nije loše!

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike