Vlahović je zver! Sezonu otvorio sa dva komada i odveo Fjorentinu dalje u Kupu Italije (VIDEO)

13.08.2021

20:59 >> 21:29

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač nastavio tamo gde je stao prošle takmičarske godine

Vlahović je zver! Sezonu otvorio sa dva komada i odveo Fjorentinu dalje u Kupu Italije (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/Mara Dea

Nema nikakve dileme, Fjorentina, ako ima ambicije da se ove sezone nađe u vrhu italijanskog fudbala, mora kako zna i ume da zadrži Dušana Vlahovića.

Mladi srpski napadač je prošle sezone nagovestio ogromne mogućnosti, a da će takmičarska godina pred nama biti njegova pokazao je sa dva gola u prvih 45 minuta prve zvanične utakmice.

Fjorentina je uvodni meč Kupa Italije igrala na stadionu „Artemio Franki“, protiv drugoligaša Kosence, koja je iz Firence ispraćena sa četiri lopte u mreži – 4:0.

Pročitajte još

Mladi Srbin “otvorio” je goste posle 180 sekundi utakmice. Sa Gonzalesom je odigrao odličan presing na štopera gostiju, kojem su oduzeli loptu, posle čega je reprezentativac “orlova” rutinski zatresao mrežu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena Vlahović sjajno reagovao u kaznenom prostoru posle kornera i povisio vođstvo “viole” na 3:0.

Pored Vlahovića, golove za Fjorentinu postigli su Gonzales u 37.  i Venuti u 51. minutu.

U ostalim mečevima Specija je u gostima bila bolja od Pordenonea (3:1), Đenova je na svom terenu savladala Peruđu 3:2, iako su gosti posle samo 10 minuta igre imali velikih 2:0, dok je Udineze bio siguran protiv Askolija 3:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike