Oni su bili slabi dečaci koji su naleteli na prave muškarce! Arsenal u teškoj situaciji pred duele sa Čelsijem i Sitijem

14.08.2021

12:30

0

Tobdžije otvorile sezonu još jednom lošom partijom

Oni su bili slabi dečaci koji su naleteli na prave muškarce! Arsenal u teškoj situaciji pred duele sa Čelsijem i Sitijem
Copyright Bukajo Saka/Tanjug/(AP photo/Ian Walton)

Bivši as Liverpula i stručni konsultant za Premijer ligu na Skaj Sportsu, Džejmi Karager, dao je možda najtačniji opis poraza Arsenala na otvaranju šampionata protiv novajlije Brentforda.

Karager ističe da je od starta utakmice video u kom pravcu će se ona razvijati i kaže da je to bio duel odraslih mušakaraca sa dečacima, pri čemu je jasno ko kakvu ulogu zaslužuje da dobije

– Mislim da je krajnje vreme da Arsenal ovo nazove pravim imenom. Svi znamo  kakav je učinak Arsenala. Kad smo počeli da gledamo utakmicu, svi smo mislili isto: ovde će “tobdžije” imati problem. To se dešava previše često, Arteta će sigurno videti bolje šta se desilo – rekao je Karager.

Favorizovani Arsenal je 22 puta šutirao na gol rivala, ali nisu mogli da pronađu pukotinu u odbrani Brentforda pa su domaći slavili na kraju sa 2:0.

– Odbrana? Pa, to je samo Arsenal. Oni su bili slabi, umorni, opet su dečaci naleteli na muškarce. Ovo je nova je sezona, ali to je stara priča.

Da nevolja za tim sa severa Londona bude još veća, sledeće kolo im donosi evropskog prvaka Čelsi na Emirejts, pa onda u trećoj rundi idu na noge šampionu Premijer lige Mančester sitiju. Dakle, teoretski i gledajući formu, Arsenal bi posle tri kola mogao da bude zakucan na poslednje mesto, bez osvojenog boda.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike