Čukarički ima za čim da žali! Fiorentina sa penala odnela ceo plen u Italiju! (VIDEO)

09.11.2023

20:45

0

Autor: G. F.

Srpski tim i dalje je bez boda u Ligi konferencija

Čukarički ima za čim da žali! Fiorentina sa penala odnela ceo plen u Italiju! (VIDEO)
Čukarički - Fiorentina - Copyright AP Photo/Darko Vojinović

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su i četvrti put u Ligi konferencija!

U Leskovcu je od srpskog predstavnika bolja bila Fiorentina sa 1:0, ali za razliku od duela u Firenci, ovo je bila daleko neizvesnija utakmica.

Jedini gol na utakmici videli smo na samom početku i to iz jedanesterca. Jedan blagi kontakt golmana Filipovića sa Nzolom okarakterisan je kao penal, a napadač gostiju ga je pretvorio u gol.

Fiorentina je bila bolji rival gotovo svih 90 minuta, ali Čukarički ima za čim da žali! Posebno za prilikom sa starta drugog poluvremena. Igrao se 52. minut, videli smo sjajnu akciju domaćih koju je završio Kovač nepreciznim udarcem sa pet metara. Bili su to trenuci kada su gosti bili u nokdaunu, ali igrači Čukaričkog to nažalsot nisu uspelid a iskoriste.

Nakon toga su gosti ponovo preuzeli igru u svoje ruke i do kraja meča kontrolisali dešavanja na terenu, te sačuvali prednost i još jednom savladali Čukarički.

BLOG UŽIVO:

Utakmica je završena.

90. minut - Igraće se još 6 minuta u Leskovcu.

85. minut - Mandragoru, koji se žalio na povredu, zamenio je Artur u redovima gostiju. U redovima Čukaričkog šansu dobija Sing umesto Kovača.

80. minut - Umesrto Endiaja u igri je Miladinović.

77. minut - Nezgodan udarac Brekala, brani Filipović! Odmah i nova šansa za goste, Milenković glavom šutira preko gola.

71. minut - Nova promena kod gostiju, umesto Nzole u igri je Kuame.

67. minut - Vranješ ide na klupu, a Vukašin Jovanović debituje za Čukarički. U igri je i Cvetković umesto Ivanovića.

65. minut - Izdržali su gosti 15-ak minuta naleta Čukaričkog i sada ponovo kontrolišu dešavanja na terenu.

55. minut - Menja trener gostiju. Dankan izlazi, Mandragora je na terenu. Na klupu ide i Biragi, a Parisi ulazi. Brekalo umesto Konea u nastavku.

52. minut - Strašna šansa za Čukarički. Endiaj je prošao po strani, zavrnu loptu pred gol gostiju, a Kovač je prebacio gol sa 5 metara. Mnogo bolja igra domaćih u nastavku susreta!

49. minut - Svi na stadionu traže penal za Čukarički, sudija Šreder je na vezi sa VAR sobom, ali kaznenog udarca nema.

47. minut - Korner za Čukarički, ubacio je Ivanović, bilo je gužve, ali ne i opasnosti po gol gostiju. Krenula je Fiorentina u kontru, a Nikčević je zaustavio faulom. Zaradio je žuti karton za to.

Utakmica je nastavljena. Nema promena u ekipama.

Završeno je prvo poluvreme. Fiorentina vodi, po svemu viđenom sasvim zasluženo, a može se reći i da je to što na semaforu stoji 0:1 sasvim solidan rezultat za Čukarički. Uglavnom se za sve na terenu pitaju gosti i ponovo je razlika u kvalitetu i znanju između dve ekipe velika.

44. minut - Kažnjen je i kapiten Fiorentine zbog bezobraznog faula i sprečavanja kontre Čukaričkog. Utisak je da je sudija trebalo da pusti prednost pa da kasnije sankcioniše taj prekršaj.

41. minut - Adetunđi je dobio žuti karton pošto je s leđa povukao Ranijerija i tako zaustavio napad gostiju.

38. minut - Loša povrtna lopta Pjerocija ka Kristensenu, Adetunđi je pokušao da stigne do lopte, ali je golman gostiju bio brži. Došlo je do sudara, srećom bez posledica. Pokušao je Kovač da iskoristi gužvu posle auta, ali je šutirao pored gola,

34. minut - Prvi put se čuju aplauzi za domaće. Nikčević je prošao po levoj strani dobro centrirao, a Adetunđi je šutirao glavom. Ipak, prelak je to bio plen za golmana Kristensena. Na drugoj strani odmah i šansa za strelca jedinog gola, ali Enzola nije dobro reagovao prd golom Čukaričkog.

26. minut - Vraneš je neoprezno startovao i napravio faul u opasnoj zoni. Kapiten Fiorentine Kristijano Biragi namestio je loptu na 20-ak metara od gola, iskosa sa desne strane, šutirao i prebacio gol.

20. minut - Prekinuta je utakmica. Fudbaler Čukaričkog se požalio sudiji na probleme sa nekim ljudima sa tribina. Otišao je sudija do delegata utakmice, porazgovarao potom i sa defanzivcem našeg tima, pa je susret nastavljen. Sa razglasa se čulo upozorenje da rasističke uvrede neće biti tolerisane i da prisutni obrate pažnju na ponašanje. Očigledno je da je neko vređao Endijaea i daje zbog toga susret bio nakratko prekinut.

18. minut - Potpuna kontrola igre gostiju, novi opasan napad Sotila i korner za goste. Ponovo bez veće opasnosti, ali je za brigu totalna dominacija Fiorentine.

15. minut - Sotil je fauliran na levoj strani od strane Kovačevića, ali veće opasnosti nije bilo.

8. minut - Nzola je šutnuo sa 11 metara i pogodio. Fiorentina vodi! Slično kao i na meču u Firenci, tim iz Italije postiže rani gol. Nije dobro počelo.

5. minut - Od samog starta gosti su uzeli loptu pod svoju, a jedan beg Enzole završen je kontaktom sa golmanom Čukaričkog Filipovićem. Dobio je Endiaje žuti karton zbog prigovora, a u VAR sobi su gledali snimak više od dva minuta. Ipak je penal!

Počela je utakmica na stadionu u Leskovcu.

18.10 - Ovo su sastavi Čukaričkog i Fiorentine za večerašnji meč.

Čukarički: Filipović - Nikčević, Vranješ, Kovačević, Tošić - Stanković, Sisoko, Kovač - Ivanović, Adetundži, Endiaje

Fiorentina: Kristensen - Pjeroci, Milenković, Ranijeri, Biragi - Bonaventura, Lopez, Dankan - Ikone, Enzola, Sotil.

16.35 - Veliki i kvalitetna protivnik je pred nama, oduševljen sam Fiorentinom! Očekuje nas kvalitetna utakmica protiv izuzetnog rivala. Uvek govorim igračima da moramo da budemo hrabri, pa šta nam bog da. Nismo imali mnogo vremena da spremio ovu utakmicu, ali to neće biti alibi. Gledamo da odigramo dobru utakmicu. Fiorentinu je svakako u našoj grupi favorit - rekao je trener Čukaričkog Igor Matić.

16.10 - Utakmicu vodi Nemac Robert Šreder, a pomagaće mu zemljaci Kristijan Gitelman i Robert Vesel.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike