U Interu slušaju Breskvicu! Srpska muzika za dobrodošlicu saigraču (VIDEO)

08.11.2023

10:50

0

Autor: D. P.

U Interu slušaju Breskvicu! Srpska muzika za dobrodošlicu saigraču (VIDEO)
hakan čalhanoglu - Copyright Tanjug/AP

Turski fudbaler Hakan Ćalhanoglu jedan je od evropskih asova koji je igrajući sa Srbima u timu došao pod njihov uticaj.

Muzički!

Interov vezista na Instagramu pustio je hit srpske pevačice Breskvice "Loša", uz svoju sliku sa saigračem Markom Arnautovićem, što je u stvari dobrodošlica austrijskom reprezentativcu srpskog porekla, povratniku u tim iz povrede.

- Svi su mi pomogli da prebrodim ovaj period, šest nedelja pauze sigurno nije bilo lako i nisu lepi za igrača. Cenim bliskost cele grupe, a posebno Hakana Čalhanoglua koji mi je prijatelj i uvek me je pitao kako sam i kako napreduje moj oporavak. Srećan sam što sam deo ove ekipe - rekao je Arnautović koji će večeras od 21.00 sat početi meč sa klupe protiv Red Bula u Salcburgu.

Iskusni centarfor "neroazura" odigraće svoje prve minute posle pauze baš u rodnoj Austriji protiv Strahinje Pavlovića, koji je standardan u Red Bulu:

- Emocije su svakako velike, igram 'kod kuće' i u svojoj Austriji. Ali ja sam iz Intera, živim za ovaj dres i znam da moramo da odigramo ovaj meč na najbolji mogući način. Saigrači iz reprezentacije? Posle meča smo svi prijatelji, stvari se menjaju kad smo na terenu, tamo mo rivali.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike