FSS ekspresno reagovao na kaznu UEFA! Ovo je prvi potez našeg saveza!

01.11.2023 | 20:07

Autor: D. N.

Naš nacionalni tim će u Leskovcu igrati poslednji meč kvalifikacija za EURO 2024

Copyright MN Press

Fudbalski savez Srbije je kažnjen zbog incidenata navijača na meču sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Međutim, usledila je reakcija iz našeg nacionalnog saveza. Tačnije, biće upućena žalba.

- FSS će zbog značaja predstojeće utakmice protiv Bugarske iskoristiti sva pravna sredstva, odmah uputiti žalbu i pokušati da ublaži kaznu. Potpuno svesni činjenice da su učinjeni prekršaji od strane naših navijača i da smo bili pod uslovnom kaznom, tražićemo odlaganje ili ublažavanje iste, kako bi na novoizgrađenom stadionu u Leskovcu priredili najbolju moguću atmosferu i pružili punu podršku našoj reprezentaciji.

Bez obzira na ishod žalbe, stadion u Leskovcu će svakako biti ispunjen do poslednjeg mesta, jer nam pravila dozvoljavaju prisustvo najmlađih navijača do 14 godina.

Poučeni prethodnim iskustvima sa mečeva protiv Litvanije i Mađarske i uz lepu koreografiju koja se priprema za meč sa Bugarskom, ubeđeni smo da će naš tim imati sjajan ambijent na svom poslednjem koraku ka Nemačkoj - navedeno je na sajtu FSS.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam