Ljajić izazvao bes predsednika Bešiktaša i ekspresno izbačen iz ekipe

17.08.2021

07:06 >> 10:43

0

Srpski reprezentativac odbio dogovoren transfer

Ljajić izazvao bes predsednika Bešiktaša i ekspresno izbačen iz ekipe
Copyright Adem Ljajić Profimedia

Odigrana je još jedna epizoda u sapunici Adema Ljajića i Bešiktaša koja traje već dve sezone.

Prema pisanju turskih medija srpski reprezentativac izbačen je iz takmičarske ekipe, jer je odbio da ode na pozajmicu u moskovski Spartak.

Turski mediji, koji nisu baš naklonjeni momku iz Novog Pazara pa stoga treba prihvaiti sa velikom dozom rezerve sve što se objavljuje o njemu, odlučio je da ne ide u rusku prestonicu kada je posao između dva kluba bio dogovoren.

On je saopštio da njegova devojka nije zainteresovana da živi u Moskvi, što je izazvalo bes kod predsednika kluba Ahmeta Nur-Čebija.

 

Ljajićev komentar na sve što se dešava oko njegovog statusa u Bešiktašu objavljen je na Instagramu, a zatim su Turci šerovali na ostalim društvenim mrežama. On je objavio izreku na italijanskom:

– Dajte psu hranu tri dana, pamtiće vam tri godine. Hranite čoveka tri godine, zaboraviće vam za tri dana – objavio je Ljajić.

Ljajić želi da se preseli u Italiju, odakle je dolazilo interesovanje Đenove i njegovog bivšeg kluba Torina. Međutim, nema razloga da žuri, budući da mu ova sezona donosi najveću platu od 3,4 miliona evra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike