24sedam saznaje: Real i Barselona žele u svojim redovima nadu Partizana

02.02.2021

06:00 >> 06:54

0

24sedam saznaje: Real i Barselona žele u svojim redovima nadu Partizana
Copyright Vanja Vlahović MN Press/Profimedia/Promo

U mlađim kategorijama Partizana, prema spekulacijama iz srpskih fudbalskih kuloara, igra klinac koji je na meti Real Madrida i Barselone. Tragom te vesti, portal „24sedam” napravio je svoj izbor mogućih igrača koji su na meti španskih velikana. Zbog toga smo potražili pomoć poznatog srpskog menadžera Zorana Stojadinovića, koji vodi računa o karijeri supertalentovanog Vanje Vlahovića. Reč je o krilnom napadaču omladinskog tima crno-belih, rođenom 2004. godine, koji i u konkurenciji dve godine starijih dečaka dokazuje ogroman potencijal.

MN Press/Marko Metlaš

– Iskreno, prvi put čujem da se Real i Barsa interesuju za nekog igrača iz Srbije. Ja sam se nedavno vratio iz Španije i tamo sam imao jedan susret sa Čikijem Begeristajnom, ali to je bio više informativni razgovor, pa ne bih da tu vašu vest pripišem mom klijentu. Stvarno mi nije potrebna takva reklama, iako morate znati da će se za Vlahovića, kao i za drugog mog igrača iz Partizana Mihajla Petkovića, tek čuti u Evropi – rekao je Stojadinović.

Šta očekujete od tog tandema?

– Neka ostane ovo zapisano – uradio sam na stotine transfera u karijeri, prodavao sam i dobre i manje dobre igrače, ali sad vam kazem, ako Vlahović i Petković ne odu iz Partizana za po 10.000.000 evra, ja se više neću baviti ovim poslom.

Odmah iz omladinskog tima kad budu odlazili?

– Ne! Verujem da će tu cenu dostići posle prve sezone u prvom timu. Oni odlično rade u Partizanu. Obojica su mlađi od saigrača i od protivnika i za po dve godine, ali dobro napreduju. Siguran sam da to i klubu vide i da će im pružiti priliku u prvom timu, s tim što mislim da bi Vlahoviću više odgovaralo mesto špica ili polušpica, a ne krila. Ali dobro je da nauči da igra na sve tri pozicije u napadu.

Kako biste ih u najkraćem opisali?

– Baš kad sam pričao sa Begeristajnom, rekao sam mu da je Vlahović po igri isti Samjuel Eto, a da me Petković podseća na Zidana. Imam mnogo poverenja u te momke. Dobro razmišljaju i vole da rade, samo da nastave tako pa će dostići slavu ove dvojice – zaključio je Stojadinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike