Kejn ostao u Londonu da se bavi transferom, a onda povukao RUŽAN potez, nedostojan kapitena!

18.08.2021

12:59

0

Ova saga ostavlja baš gorak ukus u ustima

Kejn ostao u Londonu da se bavi transferom, a onda povukao RUŽAN potez, nedostojan kapitena!
Copyright Navijači Totenhema pred prvo kolo Premijer lige, Profimedia

Totenhem je sjajno počeo sezonu u Premijer ligi. Pobedio je šampiona Mančester siti i obradovao sve navijače, ali u klubu ne štima sve kako treba.

Razlog znate: Hari Kejn i njegova želja da ode u Mančester siti. Informacije se ređaju maltene iz sata u sat, ali ova poslednja je baš nekako ružna.

Ovako glase poslednje vesti: Siti je sada fokusiran samo na dovođenje Kejna, potom je Totenhem otputovao u Portugal na duel Lige konferencija sa Pasuš Fereirom bez svoje najveće zvezde.

Gadan zaokret

Povrh svega toga, u toku dana se na Telegrafu pojavio očigledno plasirani tekst u kome “izvori” navode da je Kejn tražio od Danijela Levija da ispoštuje “džentlmenski dogovor” i pusti ga u Siti. Svi su uprli prstom u Harijevog brata i agenta Čarlija, ali onda se pojavila najružnija informacija.

Kako naime javlja specijalizovani “insajder”, čije su informacije skoro nepogrešive, Hari Kejn je angažovao novu PR firmu!

Izgleda da je upravo ta firma odgovorna za lažne insajderske informacije koje su dolazile do Telegrafa i Dejli mejla.

Navodno, u pitanju je bivši portparol FA Engleske, Mark Vitl, kome je Čarli Kejn prepustio bitku sa Levijem, poslovično poznatim kao čovekom sa kojim se najteže pregovara.

Siti će da usmeri sve snage na dovođenje Kejna, ali kad pogledate medije, društvene mreže i forume naklonjene Totenhemu, ovaj bizaran potez kapitena, legende i ikone kluba se zgadio baš svima.

U sukobu igrača i direktora, navijači su uglavnom na strani igrača. Osim toga, niko ne želi nezadovoljne u timu, ali angažovanje PR firme je, kako kaže jedan medij, “spaljivanje poslednjeg mosta koji je Kejn imao u klubu”.

Ne zaboravimo da nije došao u zakazano vreme na početak priprema, što je očigledno bilo samoinicijativno, jer niko ne veruje u njegovu priču o miskomunikaciji.

Britanski Telegraf navodi da će se Kejn ponašati profesionalno ako ne bude prodat, ali sad je već kasno.

Bačena je ljaga na njihov odnos, a ova transfer saga je postala definitivno najružnija ovog leta.

Ovakvo ponašanje zaista nije dostojno kapitena kluba i reprezentacije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike