"Ako je kokain droga, ja sam narkoman": Legendarnom Argentincu preti zatvor zbog teške optužbe

07.10.2023

06:57

0

Autor: P.K.

Ako bude kriv, mogao bi da bude osuđen i na 15 godina robije!

"Ako je kokain droga, ja sam narkoman": Legendarnom Argentincu preti zatvor zbog teške optužbe
Klaudio Kaniđa 1994. godine - Copyright Profimedia

Legendarni argentinski fudbaler, poznat kako po svojoj igri, tako i smešnim izjavama suočava se sada s vrlo ozbiljnim optužbama.

Kako pišu Englezi, Klaudio Kaniđa (56) je optužen za silovanje svoje supruge i sada mu preti kazna zatvora od 15 godina!

Supruga fudbalske zvezde, Marijana Nanis tvrdi da ju je Kaniđa silovao u maju 2018. godine, u luksuznom hotelu u Buenos Ajresu.

Fudbaler je pokušao da ospori optužbe i izbegne kaznu, ali je Krivično odeljenje argentinskog Apelacionog suda odbacilo sve njegove žalbe i potvrdilo optužnicu protiv njega.

Kaniđa se razveo od supruge u julu 2019. godine i sada je u vezi s manekenkom Sofijom Boneli (26), s kojom se venčao iste te godine.

Ovaj fudbaler je poznat po svom turbulentnom životu, a tokom karijere je igrao za, između ostalih, Atalantu, Romu, Veronu, River plejt i Boka Juniors. Pred kraj karijere igrao je i u Škotskoj. Bio je učesnik čak tri Mundijala (1990, 1994. i 2002).

Kaniđa je bio poznat po burnom i raskalašnom životu. Kada je posle iznenadnog doping testa u Italiji bio pozitivan na kokain, suspendovan je na 13 meseci.

On je imao čuvenu izjavu, koja, legenda kaže, glasi:

- Ako je kokain droga, ja sam narkoman.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike