Pankov je osumnjičen za teško krivično delo! Igrači su upotrebili silu, a ne policija kako Poljaci tvrde!

06.10.2023

18:35

0

Autor: G. F.

Holandska tužiteljka veoma oštra u slučaju hapšenja fudbalera Legije

Pankov je osumnjičen za teško krivično delo! Igrači su upotrebili silu, a ne policija kako Poljaci tvrde!
Radovan Pankov - Copyright FK Crvena zvezda

Srpski fudbaler Radovan Pankov i njegov saigrač iz Legije Žosue i dalje su ita rešetaka.

Dok Poljaci tvrde da su fudbaleri žrtve u celoj priči, da nisu napali članove obezbeđenja, iz Holandije stiže druga priča i upravo se dvojica pomenutih optužuju za nasilje.

Stvar je veoma delikatna i veliko je pitanje hoće li Pankov i Žosue, kako je ranije javljeno, večeras biti pušteni da se vrate u Poljsku. U celu priču uključila se i holandska tužiteljka, i bila je veoma oštra u svojoj izjavi.

- Odluka tužioca o pritvoru igračima nije olako prihvaćena i unapred je razgovarano na tu temu sa policijom. U pitanju su osobe osumnjičene za teška krivična dela za koje će tužilaštvo, kao i u svakom slučaju, pažljivo proceniti dalje mere - rekla je Dinje van Botzeler, pa dodala:

- Poljski mediji su fudbalere prikazali kao žrtve interventne policije, ali to nije tačno. Silu su upotrebili igrači. Hapšenje je poslednja mera, iznuđena i potpuno opravdana, policija to ne radi bez razloga, sigurno ne u slučaju igrača posle međunarodne utakmice!

 

 

Prema psolednjim inforamacijama koje prenose poljski mediji Protugalac Žosue je pušten iz pritvora, ali o Radovanu Pankovu nema takmivh infomracija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike