Tužba protiv Ronalda za silovanje na sudu: Advokati dokazuju da je Portugalac imao sporazumni seks sa Amerikankom

04.10.2023

14:58

0

Autor: D. P.

Majorga već bila isplaćena da ćuti

Tužba protiv Ronalda za silovanje na sudu: Advokati dokazuju da je Portugalac imao sporazumni seks sa Amerikankom
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Advokati Kristijana Ronalda izlaze danas na suđenje u Las Vegasu po tužbi Amerikanke Ketrin Majorge koja tereti Portugalca za silovanje 2009. godine.

Majorga i njeni advokati traže od Ronalda milione kao odštetni zahtev. Ona je već plaćena 275.000 funti od portugalske zvezde kako bi odustala od tužbe i suđenja, ali se posle nekoliko godina predomislila i pokrenula proces odrekavši se anonimnosti.

Američki okružni sudija Dženifer Dorsi odbacila je njihovu tužbu u junu 2022. godine, nakon što je otkriveno da je jedan od advokata te žene koristio ukradene poverljive dokumente.

 

 

Od Apelacionog suda sada je zatraženo da ponovo otvori građansku tužbu koju je Majorga prvobitno podnela u Nevadi 2018. Njen pravni tim će tvrditi da je savezni sudija više puta i greškom odbijao njihove prethodne pokušaje da uvrste sporazum o poverljivosti, koji je potpisala 2010. nakon što je primila tajnu isplatu od fudbalera.

Ronaldo je dosad stalno negirao optužbe za silovanje. On je u oktobru 2018. objavio izjavu u kojoj je poručio:

- Čvrsto poričem optužbe koje su iznete protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji je protiv svega u šta ja jesam i u šta verujem.

Ronaldov tim, koji insistira da je seksualni odnos između njega i Majorge bio sporazuman, tvrdi da je sporazum o poverljivosti potpisan kako bi se sprečilo povlačenje po sudovima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike