Ponovo igra! Iznenadio je sve kada se izborio za ugovor u Partizanu, onda mu se izgubio svaki trag

20.08.2021

13:45 >> 13:51

0

Bivši fudbaler Partizana ponovo ima klub

Ponovo igra! Iznenadio je sve kada se izborio za ugovor u Partizanu, onda mu se izgubio svaki trag
Copyright Draman Salu/FK Partizan

Nije lako pronaći klub, čak iako u “CV” imaš upisan period proveden u jednom od najboljih srpskih klubova.

Bivši vezni igrač Partizana i Teleoptika Draman Salu vratio se u rodnu Burkinu Faso potpisivanjem ugovora sa matičnim Salitasom iz kog je 2018. godine došao među crno-bele.

Vezni igrač nije imao klub od 1. jula prošle godine kada je dobio otkaz u jermenskom Pjuniku. Pre Pjunika nastupao je za beloruski Slutsk, ali nigde nije ostavio većeg traga, pa je morao da “resetuje” karijeru povratkom u otadžbinu.

Salu je odigrao preko 20 mečeva u Jermeniji, dok je tokom boravka u Srbiji zabeležio samo jedan nastup u dresu Teleoptika.

Dramanu je rođen 1998. godine i predstavljao je veliko iznenađenje kada su ga u zimu 2018. godine u Humskoj potpisali kao profesionalca. Ovakav osećaj je došao kao rezultat priča o Dramanovoj igri za vreme probnog perioda na terenima Teleoptika. Niko nije bio fasciniran onim što je pokazao, ali je na kraju ipak dobio ugovor i odmah je prosleđen na pozajmicu u Teleoptik.

Umesto napredovanja i kod “optičara” su ga dočekale klupa i tribine. Ni tamo nije mogao da se nametne, pa je u martu 2019. godine napustio crno-bele kao slobodan igrač.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike