Miljenik delija ponovo u Zvezdi! Marin vratio napadača, najboljeg strelca i šampiona!

21.09.2023

15:54

0

Autor: G. F.

Veliko pojačanje u crveno-belom timu, njegovo iskustvo je ogromno

Miljenik delija ponovo u Zvezdi! Marin vratio napadača, najboljeg strelca i šampiona!
Dragan Mrđa - Copyright MN Press

Šampion Srbije i predstavnik naše zemlje u Ligi šampiona Crvena zvezda odradila je mnogo posla u prelaznom roku.

Stigli su fudbaleri za koje je procenjeno da mogu mnogo da donesu crveno-belima, ali se tu priča ne završava.

Još jedno novo, a tako dobro poznato ime ponovo je deo kluba iz Ljutice Bogdana! Tehnički direktor Marko Marin na zvaničnom sajtu Crvene zvezde ne krije zadovoljstvo zbog povratka bivše napadača među crveno-bele.

- Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva. Slušao sam priče o klasi igrača rođenih 1984. godine koji su igrali ne samo za Crvenu zvezdu, već i za reprezentaciju i velike timove u Evropi - rekao je Marin, pa nastavio:

 

 

- Takođe, bio je deo Svetskog prvenstva koje je održano 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, što donosi ogromno iskustvo. Dugo je nastupao u Belgiji, pa potom u Rusiji i Švajcarskoj, te ima značajna poznanstva i kontakte, a to je veoma bitno za sve one koji se bave skautingom. Dragan Mrđa je veliki zvezdaš i čovek je kluba, a Zvezda želi da u svom sistemu ima snažna fudbalska imena i igračke asove. Inicijativa koju je pokazao da radi u Crvenoj zvezdi nas je oduševila i rado smo prihvatili njegov dolazak u skauting službu FK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike