Kakvo je zdravstveno stanje igrača Vojvodine? Oglasio se klub sa najnovijim informacijama, posetio ga i ambasador

16.09.2023

16:07

0

Autor: 24sedam

Igraču iz DR Konga je pozlilo iznenada, i dalje je u bolnici

Kakvo je zdravstveno stanje igrača Vojvodine? Oglasio se klub sa najnovijim informacijama, posetio ga i ambasador
Bolingi u dresu Vojvodine - Copyright MN Press

Džonatan Bolingi je došao kao veliko pojačanje Vojvodine, ali odmah posle povratka okupljanja sa reprezentacijom mu je pozlilo, tako da je hitno prebačen u bolnicu.

Iz kluba ne žele da saopšte šta mu je tačno i apeluju da se poštuje privatnost, ali je Vojvodina u saopštenju navela da se i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi na Institutu u Sremskoj Kamenici, kao i da ga je posetio ambasador njegove DR Kongo.

- Kao što je sve detaljno objasnio klupski doktor Borko Vukosav, napadač Voše nalazi se u najboljim mogućim rukama u ovom trenutku. U to je danas mogao da se uveri ambasador Demokratske Republike Kongo, gospodin Žozef Kalala, koji je u društvu svoje supruge i delegacije FK Vojvodina, posetio Džonatana Bolingija.

U razgovoru sa glavnim doktorom Čabom Šantom, uverili su se da Bolingi ima najbolju moguću negu na Instititu za plućne bolesti. U ovim teškim trenucima, FK Vojvodina i ovom prilikom izražava molbu za privatnost u ime Džonatana Bolingija i njegove porodice i zahvaljuje se svima na porukama podrške za napadača "stare dame" – navodi se u saopštenju Vojvodine.

 

 

Novosađani igraju danas protiv Spartaka u Subotici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike