Zvezda predstavila pojačanje iz Bazela! Điga za jači defanzivni bedem šampiona!

04.09.2023

19:37

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli doveli značajnog aduta za nastupe u Ligi šampiona

Zvezda predstavila pojačanje iz Bazela! Điga za jači defanzivni bedem šampiona!
Naser Điga - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Reprezentativac Burkine Faso Naser Điga novi je fudbaler Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli. Kako se navodi, defanzivac rođen 2002. godine stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Bazela, uz mogućnost otkupa ugovora.

Naser Điga je mlad igrač koji dolazi iz Bazela i profil je štopera kakvog je Barak Bahar tražio od samog početka. Visok je, čvrst i brz, i to je ono što je Bahar želeo kako bi naša odbrana izgledala baš po njegovom ukusu - rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela na promociji i dodao:

- Verujem da će se Điga brzo prilagoditi zahtevima koje traži naš trener i da će biti dobro pojačanje za Zvezdu. Spremni smo za Ligu šampiona, radili smo na tome naporno, imamo iskustvo iz prethodna dva učešća koje će nam pomoći da budemo dobri u utakmicama koje slede - istakao je Mrkela.

Promo/FK Crvena zvezda
 

Điga, koji je zadužio broj 24 izuzetno je zadovoljan zbog dolaska u redove srpskog šampiona.

Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub kao što je Crvena zvezda i daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Radujem se igranju u Ligi šampiona, nisam imao priliku do sada da budem deo tako velikog takmičenja, iako sam nastupao u Ligi konferencija - kazao je novi štoper srpskog šampiona, dodavši da ima mnogo motiva da se dokaže.

- Ono zbog čega sam posebno nestrpljiv je da debitujem pred Zvezdinim navijačima. Bio sam na utakmici protiv Novog Pazara, i oduševio sam se atmosferom. Navijači su zaista fascinantni, tako da je to razlog više zbog kog sam srećan što sam ovde. Nije zahvalno da pričam o sebi, ali smatram da sam moderan defanzivac, da znam da igram sa loptom, da sam brz, jak i dobar u igri "1 na 1" sa protivnikom - rekao je Điga.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike