Nikolić u subotu bio na venčanju, u nedelju gol posvetio kumu: Zasluge idu Duljaju!

04.09.2023

13:52

0

Autor: A. S.

Nemanja potvrdio da je u Partizanu na relaciji trener-igrač sve u najboljem redu

Nikolić u subotu bio na venčanju, u nedelju gol posvetio kumu: Zasluge idu Duljaju!
Nemanja Nikolić - Copyright MN Press

Gotovo da niko nije očekivao, ali fudbaleri Partizana su ovogodišnje učešće u Evropi okončali nakon samo dve utakmice, a loši nastupi iz Lige konferencije, prebacili su se i na domaću Superligu.

Tako je bilo i na meču šestog kola, kada su gostovali ekipi IMT-a. 

Domaćin je imao 2:0, a onda je Partizan promenio pristup meču i način igre, pa se promenio i rezultat. Nisu samo izbegli poraz, već su upisali i pobedu, i to golom Nemanje Nikolića.

- Posle ovako teške utakmice i neuspeha u Evropi, naglasio bih da je zajedništvo u ekipi na maksimumu! Držimo se zajedno u svakom trenutku i za naše zalaganje smo ovaj put nagrađeni, moram da kažem - zasluženo, jer smo do poslednjeg zvižduka verovali u pobedu. Mislim da smo šutnuli 25 puta na gol i stvorili dosta šansi koje nismo iskoristili - rekao je Nikolić, a potom i čestitao rivalu:

- IMT igra odličan fudbal, čestitke njihovim igračima koji uvek biraju odlična rešenja u tranziciji, o čemu svedoči 12 datih golova u uvodnom delu sezone.

Nikolić je otkrio i šta je prethodilo ovoj utakmici i pogotku.

- Moj gol za pobedu ima uvertiru i iskreno ću reći da je to zasluga fenomenalnog ljudskog odnosa sa trenerom Duljajem. Zamolio sam ga da u subotu kumujem na venčanju svog druga iz detinjstva i on mi je dao dozvolu, što možda neki drugi trener ne bi. To dovoljno govori o njemu, kakva je ljudska veličina i da se autoritet nekada ne stiče treniranjem strogoće već razumevanjem i međusobnim poverenjem - rekao je Nemanja, pa dodao:

- U šali mi je rekao da ako kumujem, onda moram i da postignem gol kada uđem u igru. Nije moglo bolje da se završi! Eto - i gol za pobedu je deo svadbenog poklona,  ali još jednom moram da naglasim da je trener Duljaj jedan od najiskrenijih ljudi koje sam sreo u dosadašnjoj karijeri i svojim radom gine za Partizan, kao što je to radio nekada na terenu! Ovo mi je prvi gol u drugom mandatu u Partizanu i izgleda da je kum morao da se oženi pa da „krene“ i meni - sa osmehom je naveo napadač Nemanja Nikolić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike