Pobedili su Zvezdu, sad ih svi gledaju pred novi izazov: "Momci treniraju bolje više nego ikad"

02.09.2023 | 00:44

Autor: P.K.

Voždovac je i dalje bez poraza, trude se da ostanu čvrsto na zemlji

Copyright MN Press

Nije se verovatno najmlađi tim Superlige nadao ovolikoj pažnji posle samo pet kola. Ipak, Voždovac je to zaslužio, jer je u prošlom kolu pobedio šestostrukog uzastopnog šampiona Crvenu zvezdu sa 3:2.

To je Voždovcu bila druga uzastopna pobeda, posle početna tri remija, tako da je i dalje neporažen. Sledeći izazov je Napredak u Kruševcu.

Čarapani su u prošlom kolu bili bolji u gostima od Spartaka (1:3) i sada su 13. na tabeli sa četiri boda.

Trener Voždovca Marko Savić rekao je da su igrači posle pobede nad šampionom države još posvećeniji svojim obavezama.

- Odlično protiče cela nedelja, momci su motivisani, dobili su podstrek više da se dokazuju, ali ostaje da se vidi kako će to izgledati u narednim utakmicama.

Trener "zmajeva" izneo je očekivanja pred duel sa Kruševljanima.

- Što se Napretka tiče oni su veoma dobro organizovana ekipa, dobro vođena i igrali su dobro i pre pobede u Subotici, samo nisu uspeli da dođu do više bodova. Po kvalitetu igre mogli su i u nekim prethodnim mečevima da dođu do trijumfa. Znamo da će, kao i uvek, biti jako teško u Kruševcu, gde nikome nije lako da pobedi, ali mi se za taj duel spremamo kao i za svaki drugi meč, sa istim pristupom i idemo da uzmemo tri boda.

Za utakmicu sa kruševačkim timom van konkurencije za sastav su suspendovani Vukašin Đurđević i povređeni Vuk Bogdanović.

Utakmica Napredak-Voždovac igra se u subotu od 18 sati. Prenos je na TV Arena sport premijum 1 kanalu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam