Proleter održao lekciju Radničkom i slavio prvu pobedu u sezoni, proključalo nezadovoljstvo Nišlija

23.08.2021

17:50 >> 17:52

0

Radnički poražen pred svojim navijačima od novosadskoe superligaške ekipe

Proleter održao lekciju Radničkom i slavio prvu pobedu u sezoni, proključalo nezadovoljstvo Nišlija
Copyright Fudbaleri Proletera/MN press

Nišlijama ne prija rivalstvo sa vojvođanskom konkurentima. Posle TSC sa Čaira su bodove odneli i igrači novosadskog Proletera pobedom 0:1 (0:0), a jedini gol bio je delo Tomovića iz penala u 66. minutu.

Proleter je uglavnom pretio iz kontri, prepustivši igračima Radničkog da drže loptu i kontrolišu veći deo terena. U par navrata odličnim intervencijama goste je spasavao njihov golman Petrić, da bi se ključni momenat dogodio u 65. minutu.

Danoski je šutirao, Bjeličić rukom zaustavio putanju lopte ka golu Kahrimana, tako da sudija nije imao mnogo dileme oko toga da pokaže na belu tačku. Sa 11 metara precizan je bio Tomović, posle čega su domaći krenuli na sve ili ništa.

Dobili su “ništa”, jer je, između ostalog, iskusni Kovačević nepromišljenim startom naetrao arbitra da ponovo bez razmišljanja pokaže crveni karton, nakon što je sa dve noge brutalno startovao na Mitrovića. Igrač manje za Nišlije znatno je olakšao posao igračima Proletera. Kontre su postajale sve češće, pa je pravim čudom Kahriman ostao po drugi put nesavladan. Napadi gostiju se ređali, a sa tribina se orilo skandiranje “uprava, napolje”.

Trener Radničkog Aleksandar Stanković nakon meča rekao je da ga očekuju razgovori sa upravom posle čega će znati kakav mu je dalji status u timu.

– Ovo je ambiciozna sredina, uvek se traži prolaz u Evropu, odatle mi je jasno zašto su navijači nezadovoljni našim rezultatima. Očekuju me razgovori sa upravom, pa ćemo videti kako ćemo dalje – rekao je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike