Mislili smo da smo sve videli! Santa Klara prodala najboljeg igrača Saudijcima, pa htela da minira transfer

23.08.2021

19:35 >> 20:03

0

Karlos Žunior ne izgleda kao neko zainteresovan da se vraća u Portugal i da igra protiv Partizana

Mislili smo da smo sve videli! Santa Klara prodala najboljeg igrača Saudijcima, pa htela da minira transfer
Copyright Karlos Žunior/Printscreen, AL Šabab/

Mislili smo da smo u fudbalu sve videli prateći srpske klubove, ali portugalska Santa Klara baca u senku negativnosti kojima smo godinama unazad mogli da svedočimo.

Naime, Santa Klara je prodala svog najboljeg igrača i dvostrukog strelca protiv Partizana Karlosa Žuniora saudijskom klubu Al Šabab. Transfer je vredan 3.000.000 evra, od čega će trećina pripasti Santa Klari, a ostatak drugim licima. Usled toga članovi uprave uspeli su da izvrše pritisak na predsednika Rujia Kordeira da poništi ugovor, ali to su učinili kada je Brazilac već bio u avionu za Bliski istok sa ugovorom koji će mu doneti milion evra po sezoni.

Uprkos Karlosovom odlasku i želji vođstva kluba da minira sporazum sa saudijskim klubom, u Santa Klari je ostala nada da će Karlos Junior doći u Beograd da odigra revanš protiv Partizana. To se, međutim, neće dogoditi.

Al Šabab je na svojoj stranici objavio vest o potpisivanju ugovora sa brazilskim golgeterom,

a juče su ga i dočekali na aerodromu u Rijadu. Šanse da će ga pustiti u Beograd na revanš gotovo su nikakve, jer teško je poverovati da su potpisivanje ugovora ostavili za druge dane.

Više je ova priča nastala kao želja da se navijačima zamažu oči zbog neverovatnog postupka da se najvažniji igrač prodaje drugom klubu kada posao oko plasmana u Ligu konfrenecija nije završen.

Utakmicu u Humskoj sudiće engleska trojka predvođena Krejgom Pousonom. On je delio pravdu na prijateljskoj utakmici Srbija – Nigerija u proleće 2018. godine kada su “orlovi” u Londonu slavili pobedu 2:0.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike