Kakav peh za Srbe u Hetafeu: Lamela nastavio da teroriše golmane u Španiji (VIDEO)

23.08.2021

20:11 >> 23:42

0

Argentinac pogodio za pobedu Sevilje u 93. minutu

Kakav peh za Srbe u Hetafeu: Lamela nastavio da teroriše golmane u Španiji (VIDEO)
Copyright Stefan Mitrović, Erik Lamela, Nemanja Maksimović/Profimedia

Posle gola u 1. kolu protiv Rajo Valjekana, Argentinac Erik Lamela postigao je i drugi gol u Primeri otkako brani boje Sevilje.

Ovaj pogodak bio je zlata vredan, jer je doneo tri boda protiv Hetafea u Madridu, a postigao je u 3. minutu sudijske nadoknade vremena, samo par desetina sekundi pre nego što će arbitar Hoze Sančez odsvirati kraj utakmice.

Sve što se desilo važno stalo je u tih desetak sekundi kada je curila nadoknada vremena. Rafa Mir je iznenada dobio preveliki slobodan prostor prema golu Davida Sorije i pas od Erika Lamele.

Usledio je šut koji je pogodio stativu, ali je na nesreću domaćeg tima odbitak došao tačno na desnicu Argentinca kome to nije smetalo da ga slabijom nogom smesti u mrežu. Bio je to težak šok za igrače Hetafea koji su realno bili u podređenom položaju tokom većeg dela utakmice, ali su se hrabro borili želeći da osvoje prvi bod u ovoj sezoni nakon poraza od Valensije na Mestaji u 1. kolu.

Od srpski igrača na terenu su bili dvojac Hetafea, Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović. U gostujućem timu obojica srpskih fudbalera, Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, odgledali su meč sa klupe za rezerve.

Ovaj podatak posebno čudi u slučaju našeg golmana budući da je na prvom meču protiv Raja branio, a da ga je sada zamenio među stativama Bono. Očigledno da će trener Lopetegi još neko vreme vršiti rokade, a kasnije bi moglo da se dogodi da poverenje pokloni samo jednom čuvaru mreže.

Gudelj nije dobio priliku da igra, ali je minut u prošlom susretu znak da mu se popravlja status kod Lopetegija, jer je nekoliko mečeva na pripremama bio u “drugom planu”.

U drugom meču večeri, Osasuna je sa Seltom odigrala 0:0 u Pamploni. Domaći su početkom drugog poluvremena bili u prilici da povedu sa penala, ali Ruben Garsija nije bio dovoljno precizan. Darko Brašanac je igrao do 83. minuta i bio je jedan od zapaženijih u timu Osasune.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike