Premijerligaši razmišljaju da li da zagorčaju život ostatku sveta: Svi reprezentativci ostaju u Engleskoj?

24.08.2021

05:49 >> 05:52

0

Ukoliko neko poželi da igra za svoj nacionalni tim moraće da završi u karantinu po povratku na Ostrvo

Premijerligaši razmišljaju da li da zagorčaju život ostatku sveta: Svi reprezentativci ostaju u Engleskoj?
Copyright Aleksandar Mitrović/Profimedia

Veliki problem počinje da se kotrlja Premijer ligom i preti da se pretvori u lavinu koja će mnogima stvarnost pretvoriti u košmar.

Englezi, naime, razmatraju mogućnost da zbog epidemiološke situacije u svetu mnogim stranim fudbalerima iz njihovih liga ne dozvole odlazak na okupljanja reprezentacija.

Prvi će ceh platiti Mohamed Salah, koji će preskočiti meč Egipta protiv Angole u Kairu, a razlog je taj što se domovina igrača Liverpula nalazi na “crvenoj listi” britanske Vlade. U slučaju da Salah ipak ode, suočio bi se sa desetodnevnim karantinom.

Zanimljivo je da su u Liverpulu spremni da puste svog napadača za utakmicu sa Gabonom, jer se zemlja Gelora Kange nalazi na njihovoj žutoj listi zbog nešto povoljnije situacije sa koronavirusom nego u Egiptu.

Ako bi se po istom principu odnosili prema Srbiji, to znači da bi bilo dovedeno u pitanje učešće Aleksandra Mitrovića, jedinog našeg fudbalera sa ostrva koji je na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Srbija na sledećem okupljanju ima na programu tri utakmice. Protiv Katara u Debrecinu 1. septembra, sa Luksemburgom u Beogradu 4. septembra i protiv Irske u Dablinu 7. septembra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike