Pola sata protiv Partizana je recept! Radnički je na nuli, ali u Novi Sad ne ide sa belom zastavom!

19.08.2023

06:49

0

Autor: D. N.

Nišlije su bez bodova, dali su samo jedan gol, a primili čak sedam

Pola sata protiv Partizana je recept! Radnički je na nuli, ali u Novi Sad ne ide sa belom zastavom!
Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog posle tri utakmice u novoj sezoni Superlige nemaju nijedan bod, a gol razlika je 1:7. Samim tim su poslednji na tabeli, a u subotu će gostovati Vojvodini kojoj takođe ne ide dobro.

Ipak, uprkos lošim rezultatima, trener Nišlija Nikola Trajković je optimista.

- Prvih pola sata iz Humske, model su kako bi Radnički trebao da odigra utakmicu protiv Vojvodine. Ukoliko uđemo u meč bez respekta, ukoliko uđemo u visokom presingu, sa željom, voljom i uverenjem da mi utakmicu možemo da dobijemo, mislim da će se to na kraju i desiti.

Očekuje nas motivisani protivnik sa novim trenerom (Ranko Popović prim. aut), a znamo da svaka smena trenera donese neku reakciju. Sada pitanje je koliko su oni stigli da sve te principe, koje je novi trener doneo, savladaju. Ipak mislim da mi na to ne treba da se obaziremo već da odemo sa velikom željom i pokušamo da iz Novog Sada donesemo tri boda u Niš. Verujem da će se to desiti ukoliko igrači budu motivisani - kazao je Trajković i otkrio da ima pozitivnih stvari u pomenutoj "nuli".

- Mislim da smo mi psihički rasterećeniji i da je psihološka prednost i sada na našoj strani. Oni ipak moraju da pokažu pred svojom publikom da su zasluženo igrali Evropu, da su i dalje jedna od najkvalitetnijih ekipa. Očekuje se i reakcija nakon smene trenera, verujem da im neće biti lako - zaključio je Trajković.

U pozitivan ishod veruje i napadač Sava Petrov koji je Partizanu dao veoma lep gol.

- Pred nama je težak zadatak. Još jedan meč sa ekipom, koja je prošle godine bila u pet najboljih u ligi, ali to nas ne treba mnogo da zanima. Mislim da moramo da u meč uđemo sa verom i samopouzdanjem , jer mislim da imamo kvalitet da se u Niš vratimo sa bodovima - nadovezao se Petrov na izjavu šefa.

Utakmicu u Novom Sadu sudiće Momčilo Marković, a duel na "Karađorđu" će početi u subotu u 19 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike