Kejn prelomio, završena najveća transfer saga leta u Engleskoj!

25.08.2021

12:07 >> 12:36

0

Autor: Milan Nastić

Ipak se odlučio da ostane u Londonu

Kejn prelomio, završena najveća transfer saga leta u Engleskoj!
Copyright Profimedia.rs

Najbolji engleski fudbaler Hari Kejn ostaje u Totetnehmu. To je on potvrdio na svom tviteru, napominjući da će i sledeće sezone biti član kluba iz Londona.

– Ostajem u Totenhemu i biću 100 odsto fokusiran kako bi pomogao saigračima da ostavrimo što bolji rezultat ove sezone – napisao je Kejn.

Pročitajte još

Nema dileme da je kapiten engleske reprezentacije ovog leta bio najtraženiji igrač u Premijer ligi, čak se spekulisalo da je Mančeseter siti bio na korak da ga dovede u svoje redove.

Građani za njega poslali ponudu od 120.000.000 evra, ali klub iz Londona je odbio njihovu ponudu sa kojim ima ugovor do 2024. godine.

Kejn u nekoliko navrata isticao da želi da promeni sredinu, ali se na kraju ipak odlučio da ostane u Totenhemu.

Kapiten Pevaca nije trenirao sa ekipom do nedavno, i da je rastanak sa klubom u kojem je proveo 10 godina gotova stvar.

Međutim, poslednjih dana se promenila situacija, Kejn se priključio ekipi i počeo da trenira i već narednog vikenda bi mogao da se nađe u sastavu za meč protiv Votforda.

Ostaje da se vidi kakva će biti njegova saradnja sa Ninom Spiritom, novim menadžerom Totenhema i da li će i ove sezone biti kapiten kluba iz Londona.

Kapiten Engleske propustio je meč protiv Mančester Sitija na startu Premijer lige, a potom nije putovao sa ekipom na gostovanje portugalskoj Fereiri u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike