Kad ti Bekam svrati na "prozorče": Pogledajte urnebesnu reakciju prodavca, dok je Dejvid probao rebarca (VIDEO)

07.08.2023

10:49

0

Autor: A. S.

A naravno da je sve to prošlo pod budnim okom Viktorije

Kad ti Bekam svrati na "prozorče": Pogledajte urnebesnu reakciju prodavca, dok je Dejvid probao rebarca (VIDEO)
Dejvid Bekam i prodavac sendviča - Copyright Printscreen/instagram/victoriabeckham

Fudbaleri Intera iz Majamija noćas su se plasirali u četvrtfinale KONKAKAF Lige nacija i to nakon penala, 9:7, pošto je u regularnom toku bilo 4:4. Razumljivo, meč je obeležio Lionel Mesi, a duelu sa Dalasom prethodima je jedna veoma interesantna situacija.

Naime, jedan od glavnih ljudi u Interu sada je legendarni Dejvid Bekam, koji je i načinio veliki posao u dovođenju Argentinca, a upravo je čuveni reprezentativac Engleske bio u centru pažnje.

Pre utakmice, Dejvid je svratio do jednog kioska, koji prodaje sendviče, a o reakciji zaposlenih neumesno je trošiti reči.

Viktorija je usnimila i podelila reakciju supruga Dejvida i prodavca, koji je ostao bez reči kada se pojavio na pultu i ugledao legendarnog fudbalera.

Najpre je istakao da je njegov veliki fan, potom je u šoku "izbacivao" reči kao na traci i na kraju, uz veliki osmeh pokazao kako mu drhte ruke od uzbuđenja zbog susreta.

Dejvid se ljubazno smeškao, dok je pokazivao hranu, a potom je probao još jedno parče mesa, koje je dobio "preko veze". Ako je suditi po njegovom izrazu lica, preukusno je.

Jednom legenda, uvek legenda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike