JSD Partizan poslao čestitku SD Vojvodina! Da zajedno gradimo budućnost srpskog sporta!

02.08.2023

14:26

1

Autor: 24sedam

Čelnici crno-belih oglasili se u ime 24 kluba

JSD Partizan poslao čestitku SD Vojvodina! Da zajedno gradimo budućnost srpskog sporta!
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Nakon formiranja Sportskog društva Vojvodina, na čijem će čelu biti prvi čovek Fudbalskog kluba Dragoljub Zbiljić, stigla je prva čestitka.

I to od velikog rivala - Partizana! Čelnici JSD iz Humske, na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem, poželeli su Novosađanima da broj klubova u novoosnovanom Sportskom društvu bude veći nego što je prvog dana.

- U ime JSD Partizan i svih 24 Kluba Člana našeg Sportskog Društva čestitam vam osnivanje SD Vojvodina. Sa velikim zadovoljstvom i radošću smo dočekali vest o udruživanju 9 klubova pod jednistvenu zastavu i grb SD Vojvodina. Nadamo se da je ovo samo početak i da će broj klubova pod plavom zvezdom da se povećava. JSD Partizan kao jedno od najbrojnijih i najtrofejnijih sportskih društava na Svetu zna koliko je za klubove važno i poželjno da imaju zajednički krov i zajednički imenitelj i koliko to klubovima može da olakša i pruži mogućnosti za brži i kvalitetniji razvoj svih sportova i stoga cenimo i pozdravljamo napore svih vas iz klubova osnivača kao i pojedince iz privrede i širu društvenu zajednicu koji su prepoznali interes vojvođanskog sporta i koji su se uključili u ovaj projekat - stoji u čestitki crno-bele porodice uz zaključak:

- Sa radošću Klubovi JSD Partizan očekuju priliku da vam kao Ijuti protivnici na sportskim terenima ali i kao sportski prijatelji čestitaju osnivanje SD Vojvodina i da zajednički gradimo budućnost srpskog sporta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike