Grobari, gurajte nas u Evropu: Obradović ponovo oseća euforiju pred duel sa Santa Klarom

26.08.2021

13:34

0

Iskusni defanzivac emotivan pred duel sa Portugalcima

Grobari, gurajte nas u Evropu: Obradović ponovo oseća euforiju pred duel sa Santa Klarom
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Ostalo je još samo nekoliko sati do utakmice koja će odrediti dalji tok sezone fudbalerima Partizana.

Utakmica “biti ili ne biti” kad je u pitanju bitka za Evropu i učešće u Ligi konferencija. Duel sa Santa Klarom u kojem crno-beli moraju da nadoknade i prestignu minus od jednog gola koji su doneli sa Azorskih ostrva.

U ovakav scenario čvrsto veruju svi u Partizanu, a u intervjuu za klupski sajt, iskusni defanzivac Ivan Obradović kaže da su svi upoznati sa kvalitetima rivala.

– Svi želimo da dobijemo utakmicu i ostvarimo cilj. U dobrom smo momentu, igramo dobro, upoznali smo se sa Santa Klarom tamo. Znali smo dosta toga o njima, ali drugačije je kada se susretnemo na terenu. Sada znamo šta nas čeka, kako moramo da odigramo. Verujem da ćemo ostvariti cilj – rekao je Obradović i dodao:

– Znam da je njihov najopasniji igrač u odličnoj formi, imam dosta informacija od skauting tima, tako da nijedan detalj neće promaći. Pripremiću se za sve opasnosti koje dolaze po mojoj strani!

Spremni su crno-beli i za rasplet kakav smo videli u dvomeču sa Sočijem, kada su Rusi eliminisani nakon jedanaesteraca.

– Što se tiče penala, nisam ih izvodio na zvaničnoj utakmici, tako da će neko drugi preuzeti tu odgovornost, ali vežbaću ovih dana.

Obradović ima i posebnu poruku za navijače, od kojih se očekuje sportsko bodrenje na stadionu u Humskoj.

Pročitajte još:

– Zna se koliko su navijači bitni. Opet se vratila ona euforija i ona emocija kod mene kao pre mnogo godina kada sam odlazio iz kluba, kada je bio pun stadion. Očekujem da u četvrtak svi budu pozitivni, da nas guraju do kraja, šta god se dešavalo na terenu, i da ćemo zajedno proći dalje!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike