Još uvek vlada polueuforija zbog onoga što smo uradili: TSC otvara istorijsku sezonu, stiže im Partizan

28.07.2023

13:03

0

Autor: A. S.

Lazetić zadovoljan kako "novi TSC" izgleda

Još uvek vlada polueuforija zbog onoga što smo uradili: TSC otvara istorijsku sezonu, stiže im Partizan
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Do početka nove sezone u Superligi, osto je još jedan dan, a već prvog vikenda očekuju nas dva derbija. Pored Vojvodine i Crvene zvezde, snage će odmeriti i Partizan i TSC.

Duel u Bačkoj Topoli privlači veliku pažnju javnosti i očekuje se pravi spektakl. TSC je pravo osveženje na domaćoj sceni, a nakon što su izborili kvalifikacije za Ligu šampiona i u klubu i u gradu i dalje vlada euforija.

Sezonu otvaraju na svom stadionu, u subotu od 21 sat, kada im stiže Partizan, pa će na najbolji način zahvaliti publici na podršci iz prošle sezone, a Željko Lazetić navodi da njegova ekipa u pozitivnom raspoloženju dočekuje duel sa crno-belima.

- Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam uvek treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale. Raduje nas pozitivni naboj i trema pred mečeve, a kod igrača se oseća dobro raspoloženje. U timu još uvek postoji određena polueuforija zbog dobrog rezultata koji smo napravili prošle sezone i iz nje ćemo pokušati da izvučemo najbolje da novu sezonu započnemo kako treba - kazao je trener ekipe iz Bačke Topole, i osvrnuo se na "novi TSC":

- Videćemo kada počne prvenstvo, znamo da im nije lako i da im je potrebno vreme da se uklope. Zadovoljan sam kako su se snašli u ekipi. Dobro reaguju na zahteve i sve ide u pravom smeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vreme da se naviknu na klub, ekipu i zahteve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu.

Lazetić je priznao da su tokom priprema posebno radili u defanzivi.

- Bez obzira što je vreme odmora i što je meč zakazan za kasni večernji termin, verujem da se i publika uželela fudbala i pozivam navijače da dođu, odgledaju dobar fudbal protiv odličnog protivnika i da podrže momke na početku ove zahtevne sezone - naveo je Lazetić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike