Zbog transfera u Partizan, Azeri besni! Brazilca smo izbacili iz tima

25.07.2023

20:08

0

Autor: D. N.

Nefči je izdao oštro saopštenje zbog ponašanja Saldanje

Zbog transfera u Partizan, Azeri besni! Brazilca smo izbacili iz tima
Copyright FK Crvena zvezda

Ovih dana se pojavila vest da će Mateus Saldanja postati novi fudbaler Partizana. Zbog toga je reagovao i Nefči, u kojem su se nadali da će da ostane do početka 2024. godine, do kada mu je važila pozajmica iz Džef Junajteda.

Pošto je japanski klub odlučio da ga proda beogradskim crno-belima, usledilo je oštro saopštenje kluba iz Azerbejdžana. Kako je rečeno, "izbačen je iz tima".

- Fudbaler koji je u poslednjem intervjuu izjavio da ima ugovor s Nefčijem i da će ostati u ekipi do kraja, zatražio je od uprave kluba dopuštenje da ode nakon ove ponude. Ali ga je uprava kluba više puta obavestila da ne želi da ga pusti zbog trenutne situacije, odnosno na početku sezone, nekoliko dana pre utakmica u Ligi konferencija. Uprkos svim upozorenjima Mateus Saldanja je iz mnogih razloga proteklih dana izbegavao da učestvuje na treninzima i nije bio na onom održanom 24. jula.

Uprava je službeno obavestila i njega i njegovog agenta o takvim postupcima. Navedeno je da Nefči, bez obzira na njihov identitet, neće nasilno zadržati nikoga kome je materijalnost iznad svega, ko nije vezan za njegove boje, ko nije spreman da se bori za dres. Zbog toga je odlučeno da se brazilski fudbaler izbaci iz tima. Onaj ko nije srcem uz Nefči ne treba da bude u klubu. U Nefčiju nema mesta za fudbalera kom je samo stalo do novca - stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Podsetimo, Saldanja je nedavno igrao za Nefči protiv Crvene zvezde na turniru u Rusiji.

Igrajući za Nefči, 23-godišnji Saldanja je na 17 utakmica postigao pet golova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike