Pakleni plan "dekintirane" Barselone! Katalonci se zatrčavaju na Mbapea i kvare posao Realu

24.07.2023

12:59

0

Autor: D. P.

Sve je moguće

Pakleni plan "dekintirane" Barselone! Katalonci se zatrčavaju na Mbapea i kvare posao Realu
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Zamislite ovaj transfer - Mbape u Barselonu, koja zbog silnih dugova želi da dovodi igrače ali bez plaćanja obeštećenja njihovim klubovima.

Izgleda nemoguće "na prvu", ali ne treba niko da se iznenadi ako im prođe!

Barselona je jedna u nizu klubova koji bi želeli da iskoriste rat između Kilijana Mbapea i vlasnika Pari Sen Žermena, zbog kojeg prva zvezda tima nije bila na spisku putnika za desetodnevnu turneju po Japanu.

U PSŽ su uvereni da Mbape ima sklopljen dogovor za sledeće leto sa Real Madridom i da mu je sada cilj da sačeka naredni jul kako bi se kao slobodan agent preselio na "Santjago Bernabeo". Barsi, naravno, ovakav rasplet sukoba nikako ne odgovara kao večiti rival "kraljevskog kluba" i zato zanimljivim predlogom pokušava da jednim udarcem ubije dve muve: protivniku pokvari plan i sebe znatno pojača.

 

 

Prema saznanjima "Lekipa", Barsa, koja je bez banke na računu, spremna je da u zamenu za Mbapea pošalje nekoliko igrača u Pariz.

Ova ponuda bi mogla da se razmotri u PSŽ, jer njima, naravno, odgovara svaka opcija kojom bi se izbegao besplatan odlazak Mbapea.

Istovremeno sa pričom o Barseloni traje i ona sa Al Hilalom. Klub iz Saudijske Arabije dobio je dozvolu od PSŽ da pregoavara sa Mbapeom oko njegivh ličnih uslova za transfer vredan 300.000.000 evra.

Ako bi se realizovao bio bi to svetski rekord!

Dosad najveći tzransfer je onaj plaćen za prelazak Nejmara iz Barselone u PSŽ za 222.000.000 u avgustu 2017. godine.

BONUS VIDEO:

Instagram

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike