Glupost Orijea skupo koštala Murinja i Totenhem: Vardi za slavlje Lestera

20.12.2020

16:19 >> 16:25

0

Autor: N. St.

Lisice odnele bodove iz Londona

Glupost Orijea skupo koštala Murinja i Totenhem: Vardi za slavlje Lestera
Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

U najavi 14. kola Premijer lige su svi očekivali veliki broj golova. Sa jedne strane nezaustavljiv tandem Kejn/Son, sa druge sjajni golgeter Vardi.

Na kraju „samo“ dva gola, neverovatne gluposti, šokirana faca Žozea Murinja i pobeda Lestera protiv Totenhema – 0:2 (0:1).

Pročitajte još:

Sekunde su delile sudiju Krega Posona da odsvira kraj prvog poluvremena, a onda je dobio instrukcije iz VAR sobe da pogleda jednu spornu situaciju. Posle gledanja snimka je dosudio penal za goste. Razlog je bio neverovatno glup potez Serža Orijea.

Defanzivac domaćeg tima je nasrnuo na Fofanu i odgurnuo ga svom snagom u kaznenom prostoru i sve to dok je igrač „lisica“ bio leđima okrenut ka golu i nije predstavljao nikakvu opasnost po Ljorisa. Murinjo je ostao zatečen, jer je morao da se vrati praktično iz svlačionice u koju otišao misleći da je gotov prvi deo. Vardi je šutirao po sredini gola i pogodio.

Medison je u 48. minutu duplirao prednost, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda. Nešto kasnije, u 59. minutu je Vardi šutirao glavom, pogodio Alderveleda, lopta je promenila pravac i prevarila golmana.

Odbrana Lestera je tako uspela da zaustavi Kejna i Sona za drugi uzastopni poraz Totenhema i mali pad na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike